Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Грудень » 8 » 6 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ
11:45
6 ГРУДНЯ – ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Своє професійне свято відзначали військові: 6 грудняДень Збройних сил України та 26-а річниця створення української армії (Закон України «Про Збройні Сили України» ухвалено 6 грудня 1991 року).

На урочисті заходи з нагоди свята, що відбулися у Народному домі м. Тисмениця, зібралися представники керівного складу районної, міської влади, духовенство, воїни антитерористичної операції на Сході України, військовослужбовці Збройних сил, учасники бойових дій в Афганістані, ветерани військової служби, волонтери, інші гості.

Хвилиною мовчання присутні вшанували память військових, які загинули під час збройного протистояння на Донбасі, які пішли з життя при виконанні свого громадянського обовязку.

Усі спільно виконали Державний Гімн України.

Вітали захисників заступник голови Тисменицької районної державної адміністрації Степан Мандибур та голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк.

«Я гордий тим, що за 26 років незалежності України наша армія справді стала бойовою, злагодженою і захищає кордони нашої держави. Сьогодні українське військо є одним із найсильніших у Європі, і це відрадно. Але, на жаль, ми маємо бойові втрати: триває війна. І саме ви, наші захисники, оберігаєте кордони країни, нашу незалежність і цілісність держави. Тож щиро вам подяка і щирий уклін», - зазначив у своєму вітальному слові Степан Мандибур.

Заступник голови РДА спільно із головою районної ради вручили учасникам бойових дій, військовослужбовцям відзнаки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради «За бойову звитягу», грамоти голови Тисменицької районної державної адміністрації та голови Тисменицької районної ради, а жінкам-військовим - ще й квіти.

Священик-капелан церкви Святого Миколая у Тисмениці о.Володимир Гринишин запросив усіх до спільної молитви за бійців, які перебувають на «гарячому Сході» України, побажав захисникам Божого благословення та миру на українській землі.

Вітали своїх бойових побратимів голови Спілки учасників АТО у Тисменицькому районі Іван Стефанів та районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Дмитро Сатур, бажали мирного неба, міцного здоровя та душевного спокою, вручали медалі. Кожен із них бачив війну власними очима, тож не дивно, що вони активно займаються волонтерською діяльністю. Відтак обіцяли, що незабаром знову поїдуть із гостинцями та словами підтримки до військових на передовій.

Від старшого покоління захисників, воїнів Української повстанської армії, оборонцям новітньої України щирі побажання здоров'я, витримки та сили духу адресував голова районної організації "Братства вояків ОУН-УПА" Петро Галига.

Святкового настрою усім присутнім додали пісенні та танцювальні виступи талановитих виконавців Тисмениччини.

Інформація з сайту Тисменицької районної державної адміністрації.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 535 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024