Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2015 » Вересень » 21 » Благодійний концерт
13:24
Благодійний концерт

17 вересня у Народному Домі міста Тисмениця відбувся благодійний концерт в якому взяли участь Ярослав Бурлачук (вокал) та Андрій Фесенко (баян) які презентували свою мистецьку програму ,,Монолог моєї душі".

Розпочала концертну програму мила дівчинка, яка вже засвітилася на Євробаченні Яринка Тарас.

Її ніжний голос надав концерту високого забарвлення.Окрасою концерту стали сольні номери Світлани Данчук,

Діани Кіловатої(Шатарської),

Василя Дубіцького

(які вразили надзвичайним рівнем вокалу: чисте інтонування, патетика та сценічність, яка б прикрасила б і сцену Національного палацу "Україна". Пісні у виконанні цих артистів засвідчили високий рівень фахової підготовки. Навчалися співаки багато років під орудою Тамари Березіцької. Богдан Нагорняк(фортепіано), виконав власний твір "Анна де Гвіньє" , який став музичним оформленням до документального фільму "Обійми мене, Ісусе"...

Окремі слова вдячності генеральному настоятелю згромадження Св.Ап.Андрея о. Тихону Кривецькому, який благословив дійство і передав кошти на лікування Сашка Блискуна. Загалом на концерті було зібрано 3760 гривень, які практично одразу були перераховані на картку матері Сашка п. Руслани.

Нагадаємо, що кошти перераховані на лікування жителя м.Тисмениця Сашка Блискуна. Захід ініційований ДІЛ "Сузір'я",шкільним парламентом та кафедрою позакласної роботи Тисменицької школи. "Треба допомогти нашому учневі", - наголосила директор школи п. Марія Люта. Було надано приміщення і організаційну допомогу відділом культури та туризму Тисменицької РДА(начальник Олександра Стефінко) та директор Народного Дому п. Михайло Пятничук, звукорежисер Володимир Абрамчук, а також п. Людмила Федик, яка курує збір коштів...Відзначено участь усіх церковних парохій нашого міста у зборі коштів в церквах, керівництво району, підприємців та усіх небайдужих. Інформаційна підтримка концерту надана ТРО "Тисмениця"(директор Володимир Струк та оператор Ігор Нагорняк).

АВТОР  Богдан Нагорняк

ФОТО  Івана Постоловського

Переглядів: 538 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024