Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2015 » Листопад » 11 » День працівника культури
15:10
День працівника культури

10 листопада, у Народному домі м. Тисмениця урочисто відзначили День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Святкові заходи відбулися за участі голови районної державної адміністрації Івана Семанюка, начальника відділу культури РДА Олександри Стефінко, працівників галузі.

У привітальному слові Іван Семанюк відзначив вагому роль працівників культури у збереженні, відродженні та примноженні духовних скарбів нашого краю. Культура району заслуговує високої оцінки. Це підтверджує й те, що під час своєї робочої поїздки на Тисмениччину очільник області Олег Гончарук назвав наш район одним із кращих щодо матеріально-технічного забезпечення закладів культури. Про це зазначив у своєму виступі керівник району.

Іван Семанюк передав вітання культпрацівникам від голови районної ради Володимира Семеніва та подякував за невтомний творчий пошук, активну працю, що дає добрі плоди на мистецькій ниві Тисмениччини. 

І за доброю традицією під час професійних свят – нагородження. Спільні грамоти голови районної державної адміністрації і голови районної ради та грошові допомоги із рук керівника району отримали директори будинків культури сіл Марківці Любов Андрусяк та Угринів Володимир Гранджола,

завідуючі клубів сіл Рошнів Оксана Бажалук та Клубівці Роман Середюк,

керівник народного аматорського вокального жіночого колективу «Джерело» будинку культури с.Підлісся Владислав Князєв.

грамотами від облдержадміністрації були нагородженні: Галина Зінько завідуюча клубом с.Милування,

Ярема Павлик керівник народної аматорської хорової капелли "Дзвін" будинку культури с.Ямниця,

Роман Шкрумида провідний методист відділу культури райдержадміністрації.

Слова вдячності на адресу усіх, хто творить культуру краю, звучали й від Олександри Стефінко. «У ваших руках – нетлінне багатство народу, його культура: пісня, танець, звичаї, традиції й обряди – все те, що передається від батька до сина і становить нашу народну скарбницю. Не шкодуючи сил і часу ви щиро і віддано творите культуру Тисмениччини», - зазначила керівник відділу культури РДА та вручила почесні відзнаки трудівникам галузі. До речі, серед нагороджених й ведуча свята –  провідний методист відділу Людмила Федик. 

за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури та з нагоди професійного свята начальник відділу культури Олександра Стефінко вручила грамоти відділу культури: Тамарі Березіцькій, керівнику народного аматорського чоловічого вокального ансамблю "Два кольори"

Олександру Тарасу, акомпаніатору народного аматорського танцювального колективу "Тисменичанка" народного дому м.Тисмениця,

Майю Стефінин, директора будинку культури с.Черніїв,  

Петру Занику, керівнику народного аматорського ансамблю пісні і танцю "Барви Прикарпаття" будинку культури с.Старі Кривотули

Ганну Брезіцьку, директор будинку культури с.Нові Кривотули

Ірині Вацебі, директору будинку культури с.Радча

Володимиру Шотурмі, керівнику народного аматорського оркестру народної музики Олега Камінського. 

Мистецьким дарунком для усіх присутніх стала концертна програма від народний аматорський естрадно-інструментальний ансамбль під керівництвом Романа Малецького. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформація сайт РДА

Фото Івана Постоловського

Переглядів: 843 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024