Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Червень » 24 » Держслужбовці району відзначили своє професійне свято
12:47
Держслужбовці району відзначили своє професійне свято


23 червня відповідно до Указу Президента України своє професійне свято відзначають усі, хто працює у сфері державної служби.

З цієї нагоди у Народному домі м. Тисмениця відбулися урочистості. Свято проведено за традиційним сценарієм. Спочатку була офіційна частина із нагородженням, а далі – концертна програма, організована відділом культури та туризму районної державної адміністрації.

Для привітального слова ведучі Людмила Федик та Дмитро Постоловський на сцену запросили перших осіб району.


 Голови районної державної адміністрації Ігор Овчар та районної ради Володимир Семенів відзначили вагомість державної служби, адже саме від щоденної діяльності посадовців, від співпраці органів виконавчої та представницької влади значною мірою залежить соціально-економічний розвиток району. Ігор Овчар дякував за роботу своїй команді та бажав успіхів у щоденній діяльності на благо Тисмениччини та України. Добре знає про непрості будні державної служби й діючий голова районної ради Володимир Семенів, який двічі очолював районну державну адміністрацію, працював на інших посадах в органах виконавчої влади, тож у своєму виступі голова найвищого самоврядного органу району бажав професіоналізму, витримки та гідної оплати праці.

Далі було нагородження. За сумлінну працю та з нагоди професійного свята 12 посадовців отримали від керівників району почесні грамоти голів районної державної адміністрації, районної ради та грошові премії.



Свято продовжили виступи учасників аматорського мистецтва Тисмениччини. 



Для службовців співали: Віолета Костенко, під акомпанемент Марти П’ятничук, Михайло Дзеба та Ігор Зрайко, Світлана Данчук, Василь Пристай. Яскраві танцювальні номери підготували й виконали Андрій та Руслана Довбуш, а запальний «Чардаш» подарувала скрипачка Галина Зелінська. Завершальним акордом заходу став виступ молодої і талановитої старолисецької вокалістки, що впевнено підкорює музичний олімп, Христини Олексин. Як вдячність за майстерно виконані творчі номери, службовці щедро дарували їх авторам свої оплески.


Матеріал з сайту Тисменицької РДА
Автор фото: Іван Постоловський та Володимир Заник


Переглядів: 973 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024