Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Листопад » 15 » Ігор Овчар зустрівся із керівниками закладів культури району
16:46
Ігор Овчар зустрівся із керівниками закладів культури району

  15 листопада голова районної державної адміністрації Ігор Овчар взяв участь у нараді із працівниками галузі культури району – керівниками клубних установ та бібліотекарями, що відбулася у Народному домі м. Тисмениця.

  У своєму виступі керівник акцентував увагу на питаннях режиму роботи закладів культури та проведенні масових заходів, зупинився на проблемі правопорядку під час проведення вечорів відпочинку для молоді у вечірній час, не обминув увагою й актуальну на сьогодні тему опалення клубних установ та бібліотек. Ігор Овчар зазначив, що знає усі ці проблеми не з чужих слів, бо під час виїзних прийомів громадян, що проводяться двічі на місяць, відвідує й об’єкти інфраструктури, в тому числі й клубні заклади та бібліотеки. Від працівників галузі керівник хотів почути не тільки проблеми, але й пропозиції щодо їх вирішення.

  Далі на нараді обговорили робочі питання працівників клубних установ і бібліотекарів. Головний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Леся Мороз, завідуюча методичним кабінетом Любов Глодов’юк та директор народного дому Михайло П’ятничук звернули увагу на графіки здачі звітності роботи клубних установ за 2011 рік та проведення районного конкурсу новорічно-різдвяної тематики і різдвяної атрибутики.




Джерело:
сайт Тисменицької РДА


Переглядів: 813 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024