Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2015 » Червень » 26 » Музична палітра О.Камінського
14:30
Музична палітра О.Камінського

                     Музична палітра Олега Камінського.

            24 червня в народному домі м. Тисмениці відбулася презентація збірника авторських творів «Музична палітра Олега Камінського».

         На початку заходу завідуюча методичним кабінетом відділу культури  Любов Глодов’юк  презентувала збірник , який надруковано за підтримки відділу культури  Тисменицької райдержадміністрації.Усі 12 різних за характером та тематикою авторських музичних творів подаються у рукописному відтворенні Олега Васильовича, що зберігає первинний творчий задум композитора та дають змогу торкнутися тонких струн та дзвінких мелодій його багатої музичної скарбниці.

     Життя керівника оркестру , обдарованої музичним талантом людини, композитора, автора музики та пісень, аранжувальника Олега Камінського обірвалося 28 травня 2012 року на 65-му році. Втім і досі його колеги не можуть говорити про цю людину у минулому часі. Він живе у своїх творах, а це – численні музичні шедеври, частина із яких пролунала під час заходу.

       Серед них – інструментальне звучання українських народних пісень, творів  української  класики та  різножанрової  музики  народів світу у виконанні оркестру народної музики імені Олега Камінського (кер.Володимир Шотурма), солістів: Наталії Шотурми,

 

Василя Дубіцького,

вокального  дуету  у  складі  Ольги  Постолянюк  та  Віолети  Костенко,

народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Перлина» (кер.Заслужений працівник культури України Марія Борис,

чоловічого вокального квартету (кер. Роман Середюк).

  

     Ведуча заходу  –  провідний   методист   відділу   культури  Людмила Федик   запрошувала до слова найближчих людей та колег по творчій діяльності. Спогадами  про  музиканта  ділилася  дружина  Світлана.

 

      «Живим пам’ятником Олегу Камінському є його дітище  – оркестр народної музики, який носить його ім’я,  збірник його авторських творів  а ще – музика, яка із перших акордів воскрешає у пам’яті цікаву і яскраву особистість із дарованим Богом талантом»,  - підкреслила Олександра Стефінко, начальник відділу культури Тисменицької  райдержадміністрації. Сподіваємось   мелодії Олега   Васильовича  житимуть вічно  будуть  натхненням  для майбутніх  поколінь,  шляхетною  гордістю  Тисмениччини  і  всієї України.

 

                                                  Автор статті режисер заходу Людмила Федик.

Фото  Іван Постоловський 

 

 

 

Переглядів: 675 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024