Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Червень » 30 » НА ТИСМЕНИЧЧИНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 21-ОЇ РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ
10:23
НА ТИСМЕНИЧЧИНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ 21-ОЇ РІЧНИЦІ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Цьогоріч виповнюється 21-а річниця від прийняття Основного Закону України. Урочисті заходи з цієї нагоди відбулися 27 червня у Народному домі м.Тисмениця за участі голови Тисменицької районної державної адміністрації Івана Семанюка, голови Тисменицької районної ради Романа Крутого, керівного складу та працівників районної, міської влади, працівників підприємств, установ, організацій, представників громадських організацій, громадськості, районних ЗМІ.

Виконанням Державного Гімну України та покладанням квітів до пам’ятника Борцям за волю України і арки Героям Небесної Сотні розпочалися урочисті заходи.

Перед поважною аудиторією виступив кандидат політичних наук, головний спеціаліст відділу освіти районної державної адміністрації Андрій Татарин. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це 28 червня 1996 року в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Яким був шлях країни до прийняття Головного документа і як виконуються норми Конституції сьогодні. Про це йшлося у його доповіді: «Українська державність: пошук справедливої моделі управління».

Підсилили атмосферу заходу виступи хорового колективу «Просвіта» (керівник Світлана Бойко), вокаліста Василя Дубіцького та ведучих – Людмили Федик і Романа Шкрумиди.

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації.

Фото: Іван Постоловський

Переглядів: 603 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024