Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2016 » Червень » 9 » На Тисмениччині відбувся обласний семінар
09:43
На Тисмениччині відбувся обласний семінар

8 червня у Тисменицькому районі проходив обласний семінар з основних напрямків культурно-просвітницької роботи для директорів та завідувачів методичних кабінетів районних, міських Палаців, Будинків культури, Народних домів. 

 

 У виставковому залі учасників семінару зустрічали оркестр народної музики Олега Камінського, а з словами привітання виступив директор районного народного дому м.Тисмениця Михайло П’ятничук. 

До виступу були також запрошені директор навчально методичного центру культури і туризму Прикарпаття Василь Олексюк, начальник управління культури національностей та релігій облдержадміністрації  Володимир Федорак, заступник голови райдержадміністрації Степан Мандибур, заступник районної ради Ігор Федоришин, голова Тисменицької міської ради Степан Сворак та начальник відділу культури Олександра Стефінко. 

 

Після чого розпочалася творча онлайн-зустріч з заслуженим діячем мистецтв України, композитором, доцентом кафедри академічного та естрадного співу Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Володимиром Домшинським, яка мала назву «Світанок почуттів», у якому взяли участь Діана Шартаська, чоловіче вокальне тріо керівник Роман Середюк та ведуча Людмила Федик. 

 Переглянувши захід у Тисмениці семінаристи відвідали  будинок культури с.Чорнолізці, де переглянули показовий концерт присвячений 25-ти річчю Незалежності України який мав назву «З Україною – в серці», за участю місцевих колективів та окремих виконавців.

Інформація - методист відділу культури Тисменицької райдержадміністрації

                                                                                                           Діана Шатарська

                                                                                                       фото - Тарас Дутка

                                                                                                              Микита Мельник

 

Переглядів: 852 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024