Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Листопад » 11 » ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТИСМЕНИЧЧИНИ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО
19:52
ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТИСМЕНИЧЧИНИ ВІДЗНАЧИЛИ СВОЄ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва. Урочисті заходи з цієї нагоди відбулися сьогодні у Народному домі м. Тисмениця за участі культпрацівників району та гостей, які прийшли їх привітати.

Адресували слова подяки талановитим людям, які творять із буднів свято, заступник голови Тисменицької районної державної адміністрації Степан Мандибур та голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк (до речі, це перший захід після її обрання очільницею представницької гілки влади Тисмениччини), начальник відділу культури районної державної адміністрації Олександра Стефінко, художній керівник Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк Ігор Дем’янець.

Степан Мандибур передав вітання від голови Тисменицької районної державної адміністрації Івана Семанюка. "Держава, яка має високу культуру, нація, яка виховує поважних і достойних людей, ніколи і ніким не буде завойована! Саме такою державою є Україна, яка має давню культуру, починаючи від трипільської, і до сьогодення", - зазначив керівник.

Сповна реалізовують творчий потенціал Тисмениччини працівники цієї галузі, про що засвідчив високий рівень проведення фестивалю української народної пісні, який відбувся нещодавно у Підліссі. Тож за невтомний творчий пошук та служіння мистецтву, збереження і примноження духовних скарбів нашого народу, багаторічну діяльність Степан Мандибур та Тетяна Градюк нагородили працівників культури спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Відзнаки за професіоналізм та відданість обраній справі вручила й Олександра Стефінко.

Музичним подарунком до свята стала концертна програма ансамблю народної музики «Бревіс» (художній керівник Ярослав Бибик), яка включала інструментальні композиції, українські народні і не тільки пісні у виконанні солістки Оксани Кречко, танцювальні мелодії, фольклор, добрий гумор від ведучого Ігоря Чепіля. Професійні музиканти подарували присутнім вир позитивних емоцій та гарний настрій, за що винагороджені гучними оплесками та вигуками «Браво!».

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 636 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024