Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Квітень » 19 » Прем'єра вистави Г.Квітки-Основ'яненка "Сватання на Гончарівці"
09:47
Прем'єра вистави Г.Квітки-Основ'яненка "Сватання на Гончарівці"

500

   …«Життя - театр, а люди в ньому актори». Цей Шекспірівський постулат, як ніщо інше, є надто доречним як для способу нашого життя в цілому, так і для тих, для кого сам театр став життям.

      Театр - носій духовності та таланту, вічності та неповторності. Робота драматичних колективів досить важлива і клопітка. Театральні дійства  зачаровують  глядача, що разом з акторами плачуть і сміються, радіють і страждають. Драма – це життя, його основа і свого роду мудрість народна, що зажила у аматорській грі акторів дійства. 


   17 квітня в центрі культури та дозвілля «Відродження» відбулась прем»єра вистави Григорія Квітки-Основ»яненка «Сватання на Гончарівці» за участю аматорського драматичного колективу (кер.Людмила Федик). Бурхливими оплесками зустріли глядачі гру аматорів , які відтворили ролі: Одарки-Надія Івасюта, Олексія-Любомир Сворак, Осипа Скорика-Роман Шкрумида, Прокопа-Василь Підлуський,Стецька-Левко Давибіда, Уляна-Ірина Дячун, Кандзюба–Микола Гаврилюк, хлопців та дівчат-народний аматорський танцювальний колектив «Тисменичанка» (кер.Роман Шкрумида, концертмейстр Олександр Тарас). Прекрасну гру аматорів відзначили глядачі бурхливими оплесками та букетами квітів.

Епізоди з вистави:




Автор: керівник драматичного колективу Людмила Федик
Фото: Оксана Саковська


Переглядів: 1967 | Додав: kultura | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Olia • 02:08, 05.10.2011
A ya byla na tsij vustavi! Dyge spodobalas!
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024