Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Районне свято української народної пісні "Народної душі пісенні переливи"
11:01
Районне свято української народної пісні "Народної душі пісенні переливи"

Уже традиційно в осінню пору Тисмениччина розквітає святковим різнобарв’ям – проходить районне свято української народної пісні «Народної душі пісенні переливи». Завітавши 9 жовтня на поріг будинку культури села Стриганці, можна було почути, як лунає така рідна серцю українська пісня.

У просторому та затишному Будинку культури панувала святкова атмосфера. У фойє була організована виставка майстрів декоративно-прикладного мистецтва, а всіх учасників вітали троїсті музики запальними мелодіями, запрошуючи гостей та зустрічаючи учасників свята.

З привітальними словами до всіх присутніх звернулися отець Богдан Веприк, сільський голова села Стриганці Андрій Максимів та керівник апарату районної державної адміністрації Ярослав Татарин, який передав вітання від голови районної державної адміністрації Івана Семанюка та голови районної ради Романа Крутого.

Неповторне пісенне мистецтво глядачам дарували творчі колективи району. Окрім української пісні, вони продемонстрували колоритні самобутні костюми і стали окрасою дійства.

Неймовірне розмаїття відомих українських народних пісень радували усіх глядачів своєю проникливістю та емоційністю. Виступ кожного колективу перетворився на справжнє інсценізоване дійство. Зарядившись позитивною енергетикою, у залі глядачі підспівували разом з учасниками свята.

По завершенню неповторного культурного дійства до усіх глядачів та гостей звернулась начальник відділу культури райдержадміністрації Олександра Стефінко, яка також подякувала господарям за теплий прийом.

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації

Фото - Іван Постоловський

 

Переглядів: 684 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024