Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Співає народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Два кольори»
09:40
Співає народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Два кольори»

23 жовтня в Народному домі м. Тисмениця відбувся творчий звіт на підтвердження звання «народний» чоловічого вокального ансамблю «Два кольори», керівник – Тамара Березіцька, акомпаніатор – Іван Дутка.

Розпочався концерт із Божого благословення від пароха церкви «Святого Архистратига Михаїла» отця Романа Микієвича.

У концертній програмі  колективу прозвучав  виключно  національний колорит.  Це українські народні пісні, стрілецькі і козацькі пісні, авторські твори класиків української естради. Також у програмі взяли участь народний аматорський ансамбль танцю «Тисменичанка» (керівники – заслужений працівник культури України Ярема Галига та Роман Шкрумида), народний аматорський молодіжний вокальний ансамбль «Фортуна» (керівник Тамара Березіцька), учасники вокальної студії (керівник Тамара Березіцька): Василь Дубіцький, Ілона Мороз, Інна Данчук, Діана Шатарська та Оксана Недоступ. Ведучою цього чудового концерту була Людмила Федик, провідний методист відділу культури Тисменицької райдержадміністрації. Кожен виступ супроводжувався гарячими оплесками глядачів.

І направду «Два кольори» подарували тисменичанам справжнє свято, що підтвердила в заключному слові завідувач відділу фольклору та етнографії обласного науково-методичного центру культури і туризму Прикарпаття Стефанія Капустинська. Вона сказала: «Гордіться своїм колективом, бо тут зібралися люди різних професій,  яких об`єднює любов до української пісні і це відчутно в кожному творі і вони дійсно гордо несуть звання «народний»…».

Інформація - провідний методист відділу культури Тисменицької райдержадміністрації Роман Шкрумида.

Фото - Іван Постоловський.

Переглядів: 727 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024