Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Святковий концерт тріо сім'ї Вівчаренків з нагоди 20-річчя творчої діяльності
15:01
Святковий концерт тріо сім'ї Вівчаренків з нагоди 20-річчя творчої діяльності

   В приміщенні залу Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій 13 лютого 2011 року відбувся ювілейний концерт Галини, Зорини, Лесі Вівчаренків. Переповнена зала три з половиною години насолоджувалася віртуозною грою та мелодійним співом винуватців святкового дійства.
   Двадцять років ці чарівні дівчата своєю майстерністю зачаровують не лише своїх земляків, але й у різних державах за кордоном здобувають престижні нагороди та звання репрезентуючи рідну пісню та народний інструмент.
   Численні щирі привітання шанувальників, з Криму, Польщі, Росії, гостей з Вінничини, Київщини та інших регіонів України засвідчили глибоку шану та любов до ювілярок та народного мистецтва.
   Тріо Вівчаренків було відзначено подарунками, грамотами та грошовими преміями управління культури Івано-Франківської обласної державної адміністрації, управління культури міськвиконкому, відділу культури та туризму Тисменицької районної державної адміністрації, голів Тисменицької районної державної адміністрації та районної ради


Матеріал використано з сайту Тисменицької РДА
Фото: Тарас Дутка та Микола Слубський


Переглядів: 890 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024