Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Грудень » 21 » Своє професійне свято святкували міліціонери
22:39
Своє професійне свято святкували міліціонери

 20 грудня 2012 року своє професійне свято відзначили правоохоронці, а міліція як інститут громадянського суспільства України – 21-у річницю утворення. На урочистості, що відбулися з цієї нагоди у Народному домі м. Тисмениця, зібралися керівний та особовий склад Тисменицького РВ УМВС України в Івано-Франківській області, ветерани органів внутрішніх справ, очільники району, міста, інші гості.
 Щоденний ризик є постійною складовою роботи міліціонерів: у двобої із зловмисниками, захищаючи життя інших, вони ризикують власним. На жаль, у цій жорстокій боротьбі, подекуди платять найвищу ціну. Пам’ять про товаришів по службі, що загинули під час виконання професійного обов’язку, вшанували хвилиною мовчання.
 Керівник райвідділу капітан міліції Андрій Воробчак зачитав вітання начальника УМВС в області генерал-майора міліції Андрія Сала, подякував за службу тисменицьким правоохоронцям та висловив вдячність органам місцевого самоврядування, депутатському корпусу за розуміння проблем міліції, надання допомоги.

 Виконуючи свій обов’язок перед суспільством і державою, правоохоронці часто жертвують спілкуванням зі своїми сім'ями, рідними та близькими, вільним часом, повноцінним сном, втім вони свідомо обрали для себе саме цей шлях. Про це йшлося у промовах голови районної державної адміністрації Ігоря Овчара та голови районної ради Володимира Семеніва. Очільники району побажали міліціонерам здоров’я, благополуччя, злагоди у родинах та якомога менше тривожних викликів.
IMG_2946
 Від імені голови та депутатського корпусу міської ради вартових порядку привітала секретар Ірина Мельник.
 За сумлінну працю, мужність, відвагу, героїзм та з нагоди свята цього дня правоохоронців нагороджували грамотами та грошовим преміями, іншими відзнаками.

 Служба в органах міліції – непроста. Вона потребує не тільки фізичної, але й моральної підготовки, мобілізації сил, рішучості та оперативності, адже небезпека чатує на людей цієї професії «на кожному кроці». Про це добре знає ветеран органів внутрішніх справ підполковник міліції у відставці Михайло Юревич, який привітав присутніх зі святом та поділився спогадами про службу.
 Після завершення урочистостей подарунком для усіх присутніх став концерт. Його ведучі  Людмил Федик та Роман Шкрумида, а також відомі виконавці Тисмениччини, переможці та учасники конкурсів, фестивалів – Віолета Костенко, Ольга Постолянюк, Світлана Данчук, Діана Шатарська, Галина Зелінська, Василь Дубіцький, Ірина Фодчук своїми пісенними і музичними вітаннями доповнили атмосферу свята та додали гарного настрою усім присутнім.







Джерело:  сайт Тисменицької РДА
Фото: Іван  Постоловський
та Наталія Палагіцька


Переглядів: 1149 | Додав: kultura | Теги: День міліції у Тисмениці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024