Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2015 » Жовтень » 5 » Творчий звіт народного аматорського танцювального колективу "Тисменичанка"
12:06
Творчий звіт народного аматорського танцювального колективу "Тисменичанка"

26 вересня в народному домі міста Тисмениці відбувся творчий звіт народного аматорського ансамблю танцю «Тисменичанка» (керівники: заслужений працівник культури України Ярема  Галига та Роман Шкрумида, акомпаніатори Олександр Тарас, Василь Дем»яник). В концертній програмі прийняли участь 6 груп колективу.

Концерт відбувся з метою підтвердження звання «народного аматорського». Охочих подивитися  концертну програму  на 25 номерів зібралося багато. Глядацька зала народного дому  була переповнена шанувальниками колективу. Понад 90 учасників віком від 6 років вражали глядачів своїми неповторними танцювальними номерами та яскравими костюмами.

Завдяки професіоналізму, працелюбності, організаторським здібностям керівників  у колективі панує атмосфера творчості, безкорисливої відданості справі хореографічного мистецтва.

Привітала  учасників ансамблю головний спеціаліст управління культури національностей та релігій Івано-Франківської обласної адміністрації п.Мирослава Цюцьмаць, яка побажала успіхів, творчої удачі та подальшого процвітання колективу! Також головне для колективу — вдячність публіки, яка підтвердилася повним глядацьким залом, оберемками квітів та гучними оплесками. . Фінальним акордом концерту став вихід всіх артистів на сцену.Своїми виступами  вони доказали, що  гідно несуть звання «Народний!»

Приємним сюрпризом для глядачів  була присутність учасників  першого складу колективу, які понад 30 років тому танцювали у «Тисменичанці».

Також під час концерту було проведено збір коштів на лікування юного тисменичанина Сашка Блискуна. До збору коштів долучилися всі групи ансамблю танцю та  присутні у залі. Було зібрано 6380 грн.

 Велика подяка всім , хто долучився до благодійної акції.

   Здоров’я та добра всім добрим людям!

    Інформація:  провідний методист відділу культури Людмила Федик

Фото:   Тарас Дутка

 

Переглядів: 1093 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024