Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2018 » Грудень » 10 » Творчий звіт оркестру народної музики Олега Камінського Народного дому м. Тисмениця
14:41
Творчий звіт оркестру народної музики Олега Камінського Народного дому м. Тисмениця

9 грудня в Народному домі міста Тисмениці відбувся творчий звіт оркестру народної музики Олега Камінського, кер. Володимир Шотурма.

Оригінальний звуковий колорит,неповторні тембри національних інструментів роблять оркестр унікальним. Яскрава самобутність, своєрідність виконавського стилю, основаного на традиціях народного музикування, забезпечили колективу гідний успіх і визнання.

Глядачі бурхливими оплесками зустрічали учасників оркестру, а солісти Марія Гундяк,Оксана Пинчук, Василь Дубіцький зачарували глядачів виконанням пісень як відомих так і старовинних, які уже не виконуються. Також глядачі з захопленням слухали про творчий шлях прикарпатських композиторів ,твори яких виконував оркестр, про що і розповіла ведуча заходу Людмила Федик.

З великим ентузіазмом і любов'ю оркестр популяризує народну пісню. В репертуарі колективу : українські народні пісні, обрядові, жартівливі, стрілецькі, колискові, твори української класики і багато з них в аранжуванні засновника та колишнього керівника Олега Камінського. Учасники концерту старались донести до глядачів українську музику, пісню, - живий скарб нашого народу, що йде від серця і до серця , чарує душу, дарує всім радість і натхнення.

Інформацію підготувала провідний методист відділу культури Тисменицької райдержадміністрації Людмила Федик.

Фото: Іван Постоловський.

 

Переглядів: 473 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024