Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Квітень » 30 » Творчий звіт Тисменицької дитячої школи мистецтв ім. Йова Княгиницького
23:06
Творчий звіт Тисменицької дитячої школи мистецтв ім. Йова Княгиницького

Музика – невід’ємна частина життя будь-якої людини. Музика здатна передати характер і настрій людини, висловити її почуття і думки, без слів розповісти про ту чи іншу подію, втілити все, що пов’язано з людиною. Музика впливає на життя людини, а життя, в свою чергу, породжує музику. Музика може виховати в людині благородство, зміцнити її силу волі і змінити її ставлення до життя. Під впливом музики людина може зарядитися енергією. Гарна музика може розділити з людиною радість і горе, зробити людину добрішою, кращою, може стати прикрасою життя.

Підтвердженням цього став творчий звіт Тисменицької дитячої школи мистецтв ім.. Йова Княгиницького, який відбувся 30 квітня в Народному домі м. Тисмениця. Учні школи разом з викладачами повели глядачів у чарівний світ музики, демонструючи багатогранність та різнобарв’я музичних творів. Учасники творчого звіту показали глядачам світ добра та любові, світ в якому панує гармонія.

Перед початком концерту тисменичани мали змогу переглянути у фойє Народного дому виставку учнів образотворчого відділу та викладача Надії Телечкан.

Розпочала концертну програму директор Тисменицької дитячої школи мистецтв Кароліна Секрета, розповівши про досягнення учнів за останній рік. А поблагословив усіх присутніх в залі священик церкви Святого Миколая о. Руслан Андрусяк.

У концертній програмі прозвучали пісні та мелодії як класичні так і джазові, сучасні та народні, як українських так і закордонних композиторів. Кожний номер супроводжувався гарячими оплесками вдячних глядачів.

Можна з певністю сказати, що у Тисменицькій дитячій школі мистецтв ростуть справжні віртуози і за це ми дякуємо викладачам.

«Браво, браві ссімо!» - усім юним виконавцям та їхнім наставникам за цей чудовий концерт.

Переглядів: 737 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024