Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Листопад » 16 » У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
10:55
У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

   Щороку у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Напередодні професійного свята, 15 листопада, у Народному домі м. Тисмениця відбулися урочистості, під час яких підведено підсумки поточного року та нагороджено найуспішніших.

   Святкове дійство відбулося за участі влади району, керівників та представників підприємств, підприємців агропромислового комплексу, ветеранів галузі.

   У привітальному слові заступник голови районної державної адміністрації Володимир Заник та заступник голови районної ради Руслан Фармус передали вітання від перших осіб району – голови виконавчої гілки влади Івана Росіцького та представницької -  Володимира Семеніва. 

   «Маємо позитивні тенденції розвитку аграрного сектора економіки у районі, зокрема, збільшення залучених інвестицій, розширення площі земель, що обробляються дбайливими господарями, а відповідно, й збільшення надходжень до місцевих бюджетів, а також орендної плати власникам земельних паїв за землю, а це сприяння розвитку території, покращення соціального захисту», - підкреслив В.Заник. Керівники побажали аграріям району міцного здоров’я, благополуччя, достатку у кожній родині та щедрих врожаїв.

   За результатами підсумків роботи колективів сільськогосподарських товаровиробників за 2013 рік визначено кращих, яких нагороджено грамотами голів районної державної адміністрації, районної ради та вручено грошові допомоги.


   Святкового настрою додали пісенні та інструментальні композиції від Інни Данчук,

Ірини Фодчук,


Ілони Мороз,


Діани Шатарської,


Василя Дубіцького,


оркестру інструментальної музики (керівник Роман Малецький)


та виступи ведучих Людмили Федик і Романа Шкрумиди




Переглядів: 1037 | Додав: kultura | Теги: У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024