Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2014 » Травень » 29 » У ТИСМЕНИЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ОБДАРОВАНИХ УЧНІВ ТА ЇХ НАСТАВНИКІВ
00:21
У ТИСМЕНИЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ОБДАРОВАНИХ УЧНІВ ТА ЇХ НАСТАВНИКІВ

 

 

Уже втретє за рішенням районної ради присуджується премія «Обдаровані діти Тисмениччини» – найвища у районі відзнака для підтримки обдарованої учнівської молоді, яка проживає та навчається у районі. Незмінні три номінації «Учень року», «Спортсмен року» та «Творча особистість року» віднайшли своїх володарів, а точніше – володарок, бо усі три переможці – дівчата: дев’ятикласниця Павлівського навчально-виховного комплексу, переможець ІІІ та IV етапів всеукраїнських учнівських олімпіад із екології та біології Марія Кицмен, семикласниця Милуванської ЗОШ І-ІІ ступенів, неодноразова призерка обласних та всеукраїнських змагань з боротьби дзюдо, вихованка Тисменицької дитячо-юнацької спортивної школи Руслана Зінько та учениця Ямницької дитячої музичної школи, володар гран-прі районного молодіжного фестивалю-конкурсу української сучасної пісні «Майбутнє України», багаторазовий лауреат районних, обласних та всеукраїнських фестивалів і конкурсів Анастасія Боднарчук. 

На сцену разом із переможцями запросили найближчих людей, без підтримки яких, навряд чи, вдалося б досягти таких висот, а саме: бабусю Марії Кицмен Марію Салій, батька Руслани Зінько Богдана Зінька та матір Анастасії Боднарчук Оксану Боднарчук. Нагороди, а це – дипломи, нагрудні знаки та грошові премії в розмірі 5000 гривень кожному, вручили Микола Зелінський та Руслан Фармус із побажаннями нових інтелектуальних, спортивних та творчих висот. Дівчата, в свою чергу, дякували своїм батькам, наставникам за віру в них, підтримку та добрий приклад. Слова подяки звучали й на адресу голови районної ради Володимира Семеніва, з ініціативи якого власне й запроваджена премія.

IMG_8345

IMG_8348

IMG_8354

За заслуженими відзнаками на сцену виходили учні-переможці ІІІ та IV етапів всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, переможці ІІ та ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, переможці міжнародних мовно-літературних конкурсів та їх учителі. Нагороди вони отримували від районної влади та від Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев’янка. До речі, третій рік поспіль від цієї благодійної організації обдарована учнівська молодь Тисмениччини отримує чималі матеріальні стимули. Цього року за перемогу в олімпіаді обласного рівня учень та учитель отримали по 500 гривень, за зайняте третє місце конкурсу всеукраїнського рівня – по 1000 гривень кожен, за друге місце – по 1500 гривень, а за перше – по 2000 гривень учень та наставник. 

IMG_8383

IMG_8422

IMG_8423

Із рук Миколи Зелінського та Руслана Фармуса грамоти та грошові премії отримували учні, які стали переможцями різноманітних конкурсів, технічних змагань виставок, та керівники гуртків Тисменицького будинку дитячої та юнацької творчості; переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів, конкурсів і викладачі районних дитячих музичних шкіл та шкіл мистецтв, які їх підготували.

IMG_8482

IMG_8504

IMG_8528

Вихованців та тренерів Тисменицької дитячо-юнацької спортивної школи за зайняті призові місця у чемпіонатах області нагороджував титулований спортсмен - начальник відділу у справах молоді та спорту районної державної адміністрації майстер спорту із боротьби самбо, неодноразовий чемпіон України та бронзовий призер Радянського Союзу Василь Дзудзило.

IMG_8552

IMG_8559

Оплесками вітала аудиторія зали переможців, призерів та учасників районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014». Церемонію нагородження одних із кращих на педагогічній ниві здійснили начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Шарабуряк та голова районного комітету профспілки працівників освіти Франя Мединська.

IMG_8585

Урочисте дійство прикрасили виступи нагороджених цього дня - лауреата районної премії «Обдаровані діти Тисмениччини» Анастасії Боднарчук, 

IMG_8614

учасниці вокальної студії Народного дому м. Тисмениця, лауреата Міжнародного конкурсу сучасної релігійної пісні «Пісня серця» Інни Данчук, 

IMG_8471

учениці Лисецької дитячої музичної школи, переможця районного фестивалю-конкурсу української сучасної пісні «Майбутнє України» Світлани Микитюк, 

IMG_8572

учня Тисменицької дитячої школи мистецтв імені Йова Княгиницького, лауреата ІІІ премії IV Відкритого конкурсу юних виконавців на духових та ударних інструментах Олексія Гошія 

IMG_8544

та ведучих – учителів Тисменицької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів Ольги Карп’юк та Черніївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Андрія Бровіна. Свято вдалося й завдяки добре продуманому сценарію та режисурі завідувача районним методичним кабінетом Наталії Попадинець.

IMG_8297

 

 

Джерело: сайт Тисменицької РДА

 

Переглядів: 853 | Додав: kultura | Теги: У ТИСМЕНИЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ОБДАРОВАНИХ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024