Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Травень » 12 » У Тисменицькому районі відзначили День Європи
13:26
У Тисменицькому районі відзначили День Європи

11 травня у Тисмениці урочисто пройшли заходи з нагоди Дня Європи, який в Україні відзначається відповідно до Указу Президента України від 19 квітня 2003 року № 339/2003. У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

В урочистостях взяли участь голова районної державної адміністрації Іван Семанюк, заступник голови районної державної адміністрації Степан Мандибур, керівник апарату районної державної адміністрації Ярослав Татарин, заступник голови районної ради Ігор Федоришин, міський голова м. Тисмениця Степан Сворак, представники обласної державної адміністрації, працівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та районних служб, ветерани УПА, учасники АТО та громадськість району.

Заходи з нагоди Дня Європи розпочалися з церемонії підняття Державного прапора України та прапора Європейського Союзу. Відкриваючи свято, голова районної державної адміністрації Іван Семанюк наголосив на значенні та важливості цього свята. «Європа для України – це не просто географічне поняття. Європа – це є майбутнє України, це є її історичний дух. Європа – це є національна ідея, яка панує в серцях українців, яка об’єднує український народ, об’єднує всю нашу країну».

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 556 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024