Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Жовтень » 29 » Успіхи тріо Вівчаренків
14:06
Успіхи тріо Вівчаренків


  Плідним виявився цей рік для народно­го аматорського тріо бандуристок сім'ї Вівчаренко із Угринова. Саме цього року колектив відзначив 20-річнй ювілей твор­чої діяльності, а напередодні святкування родина Вівчаренків побувала на Всеукраїн­ському конкурсі кобзарського мистецтва у Вінниці, де здобула третє місце. Це був гар­ний подарунок до ювілею.
  Влітку бандуристки разом зі своїми дітьми, які також беруть участь в концертній діяльності, поїхали на Міжнародний конкурс народної музики в Криму. Музиканти гідно представили свій професійний рівень і ви­бороли теж третє місце.
  А 15 жовтня з нагоди 800-річчя міста Збаража в Тернопільській області відбувся Всеукраїнський конкурс історичної пісні «Байда». І сім'я Вівчаренків представляла на ньому нашу область. Угринівські артисти отримали найвищу оцінку журі — перше місце. Голова асоціації всіх українців Воло­димир Ратушний у своїй промові на гала-концерті відзначив зворушливий виступ на­ших артистів і запросив на наступний рік приїхати на «Байду» в якості гостей конкур­су.
  Слід відзначити, що учасниця сімейного тріо бандуристок Вівчаренків Зорина Валіх- новська виступає і як солістка. Влітку Зори­на побувала на Всеукраїнському конкурсі- фестивалі автентичної пісні (м.Вінниця) і в номінації «сольний народний спів» здобула третю премію.


Джерело: текст - Тисменицька районна газета "Вперед"
Автор: Андрій Чемеринськийголовний спеціаліст із взаємодії
зі ЗМІ управління культури Івано-Франківської ОДА
Фото Тараса Дутки


Переглядів: 1068 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024