Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Лютий » 20 » В Тисмениці відзначили воїнів-афганців
15:29
В Тисмениці відзначили воїнів-афганців

19 лютого 2012 року в м. Тисмениця відбулися урочисті заходи з нагоди 23-ої річниці з часу виведення радянських військ з Афганістану.

В церкві святого Миколая відбулася Служба Божа, після якої отці Володимир Гринишин, Руслан Андрусяк та Андрій Костенко відслужили поминальну панахиду за загиблими під час війни в Афганістані жителями району.

Опісля воїни-афганці зібралися на святковий обід, що відбувся за підтримки Тисменицької районної державної адміністрації і Тисменицької міської ради в ресторані «Фестивальний». З вітальними промовами виступили голова районної організації «Українська спілка ветеранів Афганістану», депутат районної ради Дмитро Сатур, заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дутчак, міський голова Тисмениці Богдан Дарчин.

Чудово доповнили святкову програму пісні у виконанні воїна-афганця Олександра Гордієнка, барда з Коломиї Анатолія Нейли і талановитих тисменицьких співачок Світлани Данчук, Марійки Гундяк та Діани Шатарської. Ведучою міні-концерту була методист відділу культури та туризму РДА Людмила Федик.

Тисменицькі афганці пом’янули своїх загиблих побратимів, згадали давно минулі, але незабутні роки. Говорити про війну в Афганістані надзвичайно боляче, адже наші хлопці воювали не за свою землю і не з власної волі. Але вони чесно виконували свій обов’язок і варті гідного вшанування.


Джерело: сайт Тисменицької РДА

Переглядів: 962 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024