Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2010 » Жовтень » 28 » Відкриття будинку культури в с.Чукалівка
10:47
Відкриття будинку культури в с.Чукалівка
В погожий осінній день, 24 жовтня в 
с.Чукалівка вирувало велике свято – відбулося урочисте відкриття будинку культури, на яке чекала місцева громада більше 15 років.


  На новосілля храму культури завітали численні жителі с. Чукалівка та гості.

 Запальна троїста музика закликала усіх на цю неймовірну подію. Завітавши у фойє БК усі мали можливість оглянути виставку художньої вишивки завідуючої бібліотекою п. Марії Шібель та фотографії з життя місцевого аматорського хорового колективу.

  Перерізання стрічки здійснили заступник начальника обласного управління культури п. Василь Тимків, керівник апарату районної державної адміністрації п. Ірина Бабула та сільський голова п. Ігор Гаврилів.

  За традицією освятив приміщення будинку культури парох церкви отець Любомир.

  Без сумніву, велика заслуга в тому, що після реконструкції та тривалих ремонтних робіт відкрилися двері БК сільського голови п. Ігора Гавриліва, який звернувся до чукалівської громади з теплими і щирими словами вдячності за підтримку і співпрацю.

  В оновленому будинку культури – тепло, затишно, просторо і світло. Цікавий інтер’єр приміщення: пошито сучасний одяг сцени, закуплено крісла.

  З привітальним словами до жителів с. Чукалівка звернулися: заступник начальника обласного управління культури п. Василь Тимків; керівник апарату райдержадміністрації п. Ірина Бабула, яка вручила почесні грамоти директору БК п. Миколі Дорошенку, художньому керівнику п. Олені Поглод та депутатам сільської ради; начальник відділу культури та туризму п. Олександра Стефінко. Були і подарунки.

  Завітав на свято і голова районної федерації футболу п. Василь Кобльовський, який нагородив футболістів та тренерів грамотами, медалями та кубком.

 Звичайно найбільшою окрасою свята став двогодинний святковий концерт за участю учасників аматорського мистецтва с. Чукалівка, а саме місцевого аматорського хорового колективу під орудою Олени Поглод, юних солістів Оксани Пилипів, Оксани Струк, Христини Сем’янчук, Марини Карпіць, Вікторії Доцяк, учнів Чукалівської початкової школи і, звичайно, гостей з м. Тисмениці та району – зразкового ансамблю танцю «Калинонька» БК с. Радча ( кер. Тарас Магдач), оркестру народної музики Олега Камінського м. Тисмениця, солістів Христини Пеци-Довбуш, Віолети Костенко та Ольги Постолянюк.

  На завершення хотілося б відмітити, що свято в с. Чукалівка вдалося на славу. І хочеться сподіватися, що такий прекрасний зал завжди буде наповнений українською піснею, словом і танцем. Нехай тут завжди вирує творче життя, щоб люди, які своєю творчістю і невтомною жагою примножують культурну скарбницю нашої держави - були здоровими і щасливими.


              Автор: методист відділу культури та туризму Оксана Швець
Переглядів: 4406 | Додав: kultura | Теги: Відкриття будинку культури в с.Чука | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024