Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Липень » 12 » Відкриття фотовиставки «Золота вісімка» у м. Рівне
04:27
Відкриття фотовиставки «Золота вісімка» у м. Рівне

 У середу 11 липня 2012 р. в м.Рівне відбулась презентація проекту «Кільце фестивалю» і відкриття виставки робіт восьми з 10 кращих фотоклубів України в рейтингу 2012 року.
 У травні цього року у Києві відбувся II Фестиваль Фотоклубів України. Організатори бачать свою мету в розвитку творчих зв'язків і обміні досвідом між фотоклубами; залученні уваги громадськості й місцевих органів самоврядування до діяльності фотоклубів, як до складової частини культурного життя країни.
 Фотоклуби –  самодостатні утворення, але як і всі творчі об'єднання, не можуть розбудовуватися в ізоляції.Артист повинен мати глядача, спортсмен – суперника; у цьому зміст прогресивного розвитку.Фестиваль фотоклубів України дає можливість познайомити широкого глядача з діяльністю фотоклубів, організовує демократичне змагання між клубами, пропагує діяльність українських клубів на просторах країн СНД.
 В 2012 році в десятку кращих фотоклубів України ввійшли:
1.Клуб фотохудожників України (Київ)
2.«Фотон-2» (Одеса)
3.Луганський фотоклуб (Луганськ)
4.НФК «Колумб» (Тисмениця)
5.Народний фотоклуб «Ялта» (Ялта)
6.«White Rabbit» (Білий Кролик) (Рівне)
7.«Dominic» (Львов)
8.«Простір фото» (Рівне)
9.«Євпаторія» (Євпаторія)
10.«Свіжий погляд» (Херсон)
На відкритті підсумкової експозиції Фестивалю Фотоклубів України з ініціативи фотоклубів і за підтримки оргкомітету було вирішено заснувати «Кільцефестивалю». Відповідно до даного рішення, будь-який фотоклуб, що став учасником експозиції, одержує право прийняти у своєму місті колекцію Фестивалю.
 Після закінчення експозиції в Києві колекція Фестивалю фотоклубів України вирушила в подорож по країні.Першим прийняв естафету Луганськ.Першого червня місто за підтримки Луганського фотоклубу показало колекцію фестивалю луганчанам.У липні вісім українських фотоклубів з десятки кращих у рейтингу будуть представлені на виставці у відомій рівненській галереї Купчинського в арт-кав’ярні «Сальвадор Далі».На жаль, з об'єктивних причин Клуб фотохудожників України (Київ) і ФК «Dominic» (Львів) не надали свої колекції для участі у Фотокільці 2012 року.
 Відкриття виставки відбудеться в середовище 11 червня 2012 р. в 17:00 за адресою: м. Рівне, вул.. Гетьмана Полуботка, 4, арт-кав’ярня «Сальвадор Далі»
Виставка триватиме до 1 серпня, післячого фотороботи фестивалю поїдуть у Тисменицю ( Івано-Франківська обл.), де їх презентує глядачутисменецький народний фотоклуб «Колумб».

Переглядів: 822 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024