Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Травень » 30 » Відпустова проща у Погоні
15:45
Відпустова проща у Погоні

   29 травня 2011 року чимало вірян побувало у духовно-паломницькому місці – Погоні. Тут відбулася відпустова проща. По завершенні Святої Літургії та молебня до Богоматері усі з приємністю слухали невеличку концертну програму. А далі було освяченя релігійних речей.



    В останню неділю травня у Погоні завжди людно: багато паломників і священиків. Тут з ініціативи колишнього єпископа Івано-Франківської єпархії Української Греко-Католицької Церкви Софрона Дмитерка традиційно відбуваються святкові відправи, молебні, звучать релігійні пісні. Люди прибувають звідусіль, набирають води із джерела, дають обітниці, висловлюють прохання та подяки, сповідаються, причащаються, набираються позитивної енергії.



    Щоразу з великою радістю зустрічає паломників настоятель Погонянського монастиря о. Никодим Гуралюк. У своїх промовах він розповідає цікаві події і факти із житя Марійського місця, історію його створення, чудотворну ікону, інформує про розбудову інфраструктури. Так, щире захоплення викликала у паломників звістка про відновлення робіт по будівництві собору Погонянської Богоматері. Це стало можливим завдяки невичерпній енергії о.Никодима Гуралюка та пожертвам доброчинців, меценатів, небайдужих людей, за що настоятель завжди виголошує слова подяки та молиться за щасливі роки їх життя.


Матеріал з сайту Тисменицької РДА
Фото: Дмитро Постоловський


Переглядів: 1309 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024