Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Травень » 31 » Вони – гордість Тисмениччини
01:56
Вони – гордість Тисмениччини

 Юне покоління Тисмениччини вже сьогодні активно заявило про себе, здобувши перемоги у всеукраїнських, обласних, районних конкурсах, олімпіадах, турнірах, змаганнях. У переддень Міжнародного дня захисту дітей їм вручали заслужені нагороди, для отримання яких довелося наполегливо працювати впродовж року.

 30 травня 2012 року велика і дружня освітянська родина зібралася у Народному домі м.Тисмениця. Директорів та учителів загальноосвітніх шкіл, мистецьких та спортивних навчальних закладів, посадовців від освіти, обдаровану учнівську молодь об’єднало щорічне районне свято «Ми – надія твоя, Україно!». Поважними гостями урочистого підведення підсумків навчального року стали голова районної державної адміністрації Ігор Овчар, голова районної ради Володимир Семенів, посадові особи керівного складу виконавчої та представницької гілок влади районного рівня, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації.

 За призові місця в предметних олімпіадах різного рівня, конкурсах, культурно-мистецьких фестивалях, спортивних змаганнях учні отримували дипломи та грошові премії. Такі ж винагороди вручали й наставникам. Адже самостійна і наполеглива праця школяра – це тільки половина формули успіху, важливим компонентом є також уміння педагога побачити в дитині Божу іскру, його досвід, знання, любов до свого вихованця.

 Почесну місію нагородження здійснювали голова районної державної адміністрації Ігор Овчар, заступник голови райдержадміністрації Володимир Дутчак, начальники відділу освіти Світлана Шарабуряк, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Василь Дзудзило райдержадміністрації, головний спеціаліст відділу освіти РДА Тетяна Бунь, голова районного комітету профспілки працівників освіти Франя Мединська та інші. У своїх виступах вони вітали із здобутками, дякували за плідну працю, бажали здоров’я, наснаги та життєвих перемог.







 Свято зустрічі перших осіб району із обдарованими дітьми Тисмениччини вже стало традиційним. В такий спосіб районна влада вітає здібну молодь за найвищі результати на всеукраїнському рівні, стимулює до навчання та самовдосконалення. Адже інвестиції в освіту сьогодні – це розвиток у ближчому майбутньому. Нинішні школярі вже за кілька років, цілком ймовірно, стануть відомими і знаменитими у різних сферах діяльності, приносячи дивіденди своєму району новими досягненнями та перемогами.


Учасники святкового концерту




Джерело: сайт Тисменицької РДА
Фото: Тарас Дутка

Переглядів: 872 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024