Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2015 » Грудень » 17 » Зустріч Миколая з людьми похилого віку та обмеженими фізичними можливостями
22:54
Зустріч Миколая з людьми похилого віку та обмеженими фізичними можливостями

Зазвичай у День Святого Миколая прийнято дарувати подарунки дітлахам, але є категорія людей, які чекають таких подарунків, подекуди більше і трепетніше за них.

 

Саме тому напередодні відзначення цього свята, 17 грудня, територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тисменицького району спільно з відділом культури Тисменицької районної державної адміністрації влаштували святковий захід для людей похилого віку та осіб з обмеженими фізичними можливостями, що обслуговуються цією соціальною установою.

З вступним словом до учасників дійства звернувся керівник апарату районної державної адміністрації Ярослав Татарин, який від імені голови районної державної адміністрації Івана Семанюка та голови районної ради Романа Крутого привітав присутніх з початком циклу новорічно-різдвяних свят, побажав всім миру в Україні, здоров’я, щастя, радості, злагоди у сім’ях та здійснення найзаповітніших мрій.

 

Працівники Народного дому м. Тисмениця та відділу культури районної державної адміністрації підготували для учасників заходу яскраві виступи, які не залишили байдужим жодного з присутніх. 

Завершилося свято врученням солодких подарункових наборів від Святого Миколая, який благословив кожного на добрі справи і вчинки.

Насамкінець, за пережиті емоції присутні оплесками щиро подякували організаторам заходу та спільно виконали музичну композицію «Ой хто хто Миколая любить».

Інформація: сайт РДА

Фото: Івана Постоловського 

 

Переглядів: 690 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024