Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Грудень » 6 » День місцевого самоврядування
11:45
День місцевого самоврядування

 Шостого грудня у тисменицькому Народному домі відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. У святкуванні взяли участь керівники районної ради та районної державної адміністрації, міський, селищні та сільські голови та працівники виконавчих апаратів місцевих рад, депутати Тисменицької райради та працівники апарату, ветерани місцевого самоврядування.
 Присутніх привітали зі святом голова Тисменицької РДА Ігор Овчар та голова районної ради Володимир Семенів.
 Пан Семенів наголосив, зокрема, на тому, що День місцевого самоврядування не можна вважати професійним святом, адже відстоювати інтереси громад у представницьких органах виборці довіряють людям різних професій.
А відтак, місцеве самоврядування — це потужний чинник державного будівництва, становлення та розвитку демократії. Голова районної ради висловив впевненість у тому, що місцеве самоврядування в Україні врешті посяде належне йому місце в державі, матиме реальне фінансове наповнення.

 З вітальними словами до колег звернулися і заступник голови обласної Асоціації сільських та селищних рад Оксана Шалаута та голова районної асоціації Анатолій Лущак.
 Керівники району нагородили спільними грамотами районної ради та районної державної адміністрації нагородили спільними грамотами групу активістів, серед яких і ветерани місцевого самоврядування: колишні сільські голови Довгого Василь Грабко. Липівки - Григорій Дем’янчук, Братківців - Павло Федорів. Відповідно до підписаного 29 листопада Розпорядження № 167-р Володимир Семенів вручив найвищі відзнаки району, Подяки голови Тисменицької районної ради депутатам М. Білецькому, Л. Довгану, М. Іваненку, М. Угрин, сільським головам М. Паркулаб (Ганнусівка), Г. П’ятничуку (Чорнолізці), секретарю Тязівської сільської ради О. Босович.
 Велике враження справив на присутніх святковий концерт, підготовлений районним відділом культури. Пісенні вітання місцевим обранцям дарували Анастасія Боднарчук,

Марійка Гундяк,

Віолета Костенко,

Василь Дубіцький,

віртуозною грою вразили скрипалька Галина Зелінська,

оркестр народної музики,

а зустріч з українською класикою подарували викладачі та випускники інституту мистецтв Прикарпатського університету

  Ведуча заходу - Ольга Карп'юк











Джерело: текст - сайт Тисменицькоъ РДА
Автор фото: Іван Постоловський



Переглядів: 1189 | Додав: kultura | Теги: день місцевого самоврядування, Тисмениця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024