Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Вересень » 18 » Фотоконкурс "Збройні Сили України: 20 РОКІВ НА ВАРТІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ"
01:25
Фотоконкурс "Збройні Сили України: 20 РОКІВ НА ВАРТІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ"

Фото: © Сергій Попсуєвич


   Шановні пані та панове!

   Двадцять років віддаляють нас від тієї незабутньої і омріяної багатьма поколіннями наших пращурів миті, коли на політичній карті світу з’явилася держава на ім’я Україна. І одним з головних чинників її становлення було створення власних Збройних Сил. Саме тоді тисячі офіцерів за покликом власного серця повернулися на Батьківщину.

   За час що минув, у багатьох з нас у сімейних фотоальбомах накопичилося чимало світлин, які могли б увійти у славетний фотолітопис того, як відбувалося утвердження нашого війська. Бо кожна мить є неповторна, а отже — унікальна. Саме тому ми закликаємо усіх вас — і професійних фотомитців, і фотоаматорів взяти участь у фотоконкурсі «Збройні Сили України: 20 років на варті Незалежності».

   З ініціативою його проведення виступив Центральний друкований орган Міністерства оборони України журнал «Військо України», а Національна спілка фотохудожників України підтримала військових журналістів.

   Фотоілюстрації потрібно надсилати в електронному вигляді на електронну пошту: viysko2003@ukr.net у форматі JPEG, роздільною здатністю 300 dpi, до 3 Мб.

   Кращі світлини, будуть розміщені на шпальтах армійського видання.

   Фотоконкурс триватиме до 20 листопада 2011 року.

   У грудні — напередодні Дня Збройних Сил України — журі конкурсу оголосить прізвища переможців та лауреатів, яких буде запрошено до редакції журналу «Військо України» для вручення призів та нагород.

   Надсилаючи знімок, не забудьте вказати своє прізвище, ім’я та по батькові, вік, електронну та поштову адреси, контактний телефон, назву роботи, а також місце та час зйомки.

Переглядів: 819 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024