Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2014 » Серпень » 13 » ЯК ВІДЗНАЧАТИМУТЬ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ
17:46
ЯК ВІДЗНАЧАТИМУТЬ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

13 серпня відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 23-ї річниці Незалежності України, яке провели голова районної державної адміністрації Микола Зелінський та заступник голови районної ради Руслан Фармус.

В ході засідання обговорили план проведення заходів з нагоди 23-ї річниці Незалежності та Дня Державного Прапора України, що відбудуться у Тисмениці 23-24 серпня.

Так, 23 серпня, у День Державного Прапора України, о 9.00 годині на площі перед адміністративним будинком районної ради у Тисмениці, як і в усіх містах України, під звуки Державного Гімну підніматимуть національну святиню. Захід відбудеться за участі керівництва та працівників районної, міської влади, громадськості.

24 серпня заходи районного масштабу розпочнуться із молитви за Україну в храмах Тисмениці. Урочистою ходою під звучання оркестру духової музики колоною церковні громади спільно із владою району, міста, працівниками підприємств, установ, організацій, служб району, жителями Тисмениці та гостями міста вирушать до площі біля пам’ятника Борцям за волю України. Там відбудеться патріотичне віче із покладанням квітів до пам’ятника.

Хвилиною мовчання буде вшановано пам’ять 23-річного жителя Чернієва Володимира Данилюка, життя якого обірвалося 12 серпня на «гарячому Сході» України під час проведення АТО.  

DSC_0045

DSC_0051

Переглядів: 675 | Додав: kultura | Теги: ЯК ВІДЗНАЧАТИМУТЬ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024