Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2010 » Листопад » 10 » Концерт народного аматорського ансамблю "Два кольори"
11:33
Концерт народного аматорського ансамблю "Два кольори"



Душі надіє, втіха днів моїх,

До тебе лину я молитвою,

Уздри мене з небес незміряних,

Почуй мене в святій обителі!

 

   Саме з молитви до Божої Матері 7 листопада в районному народному домі  розпочався концерт народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Два кольори» районного народного дому, керівник Тамара Березіцька , акомпоніатор Іван Дутка .

   В репертуарі колективу «Два кольори» відображені сторінки історії народу України ,  його тернистий шлях , доля якого , як на вишитому рушнику переплелась червоними і чорними кольорами. У великій  пошані  колективу українська пісня, яка складає основу  репертуару.

   Ніщо більше не може так передати стан душі людини як пісня. З нею людина народжується і живе. Так пісня об'єднала людей різних професій в чоловічому вокальному ансамблі «Два кольори». Співаючи серцем і душею вони передають нам пісню багатющу мелодіями, широтою і красою образів її чарівну силу.

   Гучними оплесками зустрічали глядачі народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Джерело» БК. с.Підлісся (кер. Владислав Князев) та народний аматорський танцювальний колектив «Тисменичанка»  (кер. Роман Шкрумида, акомпоніатор Олександр Тарас).


 Учасники концерту старались донести до глядачів українську пісню, танець - живий скарб нашого народу, що йде від серця і до серця , чарує душу, дарує всім радість і натхнення.

   «Всі твори прозвучали на високому професійному рівні»- зазначила методист обласного науково-методичного центру культури Прикарпаття п. Світлана Лещишин. Також майстерність виконання творів відзначили голова обласної профспілки працівників культури п. Богдан Бойчук та начальник відділу культури та туризму п. Олександра  Стефінко.


   Найкращою нагородою для колективів були бурхливі оплески вдячних глядачів. Тож  хочеться побажати  аматорам сцени міцного здоров'я, наснаги, творчих успіхів, та  плідної праці на ниві української культури.

 

                            Автор: методист відділу культури Людмила Федик
Переглядів: 1436 | Додав: kultura | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024