Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2018 » Червень » 27 » «Конституція України: витоки і становлення»
13:37
«Конституція України: витоки і становлення»

Конституція України – це не тільки Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя українського народу як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

Тож, 27 червня, напередодні відзначення 22 – ї річниці Конституції України в читальному залі Тисменицької районної бібліотеки відбулося урочисте зібрання «Конституція України: витоки і становлення».

З тематичною доповіддю виступив заступник голови Тисменицької районної ради, історик, краєзнавець Ігор Федоришин. Творчою цікавинкою історичного заходу були пісенні виступи народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Перлина» народного дому м. Тисмениця, під керівництвом Марії Борис, заслуженого працівника культури України, Василя Слободяна, юного переможця районного молодіжного фестивалю конкурсу «Майбутнє України», а також натхненно звучала поезія у виконанні Людмили Федик, провідного методиста відділу культури райдержадміністрації.

Підсумовуючи усе сказане і почуте ведучий заходу Роман Шкрумида, провідний методист відділу культури райдержадміністрації наголосив: «….усвідомлюємо і розуміємо, що ми живемо у прекрасній країні, маємо свою чудову мелодійну державну мову, державні символи: Герб, Гімн, які уособлюють її історію, її сутність і, звичайно, ми повинні глибоко шанувати і поважати, дотримуватись конституційних законів, бути гідними громадянами нашої величної держави . Тож, будьмо такими!».

Інформація: завідувач методичним кабінетом відділу культури Тисменицької райдержадміністрації Любов Глодов'юк.

Фото: Олег Кучар.

Переглядів: 459 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024