Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » НА ТИСМЕНИЧЧИНІ УРОЧИСТО ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ
09:40
НА ТИСМЕНИЧЧИНІ УРОЧИСТО ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

12 жовтня на Тисмениччині відбулися районні святкові заходи з нагоди Дня захисника України, 76-ї річниці створення УПА та Дня українського козацтва. Вшанувати пам’ять борців за волю, незалежність та територіальну цілісність України зібралися представники влади та громадськості.

Народний депутат України Михайло Довбенко, голова районної державної адміністрації Іван Семанюк, голова районної ради Тетяна Градюк, міський голова м. Тисмениця Степан Сворак поклали квіти до пам’ятника Борцям за волю України та арки Героям Небесної Сотні.

Присутні пом’янули захисників України різних часів у молитвах, а священики церков Святого Миколая та Архистратига Михаїла у Тисмениці відслужили панахиду.

Програма святкових заходів продовжилася у Народному домі м. Тисмениця.

Після привітального слова від народного депутата України Михайла Довбенка відбулася церемонія нагородження.

Михайло Довбенко, Іван Семанюк, Тетяна Градюк та Степан Сворак вручили відзнаки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради «За бойову звитягу», грамоти голови районної державної адміністрації і голови районної ради за мужність та героїзм, проявлені під час захисту територіальної цілісності країни, військовслужбовцям з району. Членів районного братства ОУН-УПА відзначили фінансовими допомогами.

Урочисте дійство продовжив святковий концерт за участі виконавців, хорових та творчих колективів району. У мистецьких композиціях аматори сцени згадували звитягу козаків, Січових Стрільців, відзначили воїнів УПА, героїв-захисників новітньої України.

Інформація: сайт Тисменицької райдержадміністрації.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 634 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024