Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Травень » 31 » Перші переможці найвищої районної премії для підтримки обдарованих дітей отримали свої нагороди
01:39
Перші переможці найвищої районної премії для підтримки обдарованих дітей отримали свої нагороди
 Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, 30 травня 2012 року, переможці премії Тисменицької районної ради «Обдаровані діти Тисмениччини» отримали заслужені нагороди.
 
Кращих визначили у трьох номінаціях: «Учень року», «Спортсмен року» та «Творча особистість року». Ними стали: учень Вільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Олег Дуридівка у номінації «Учень року», учень Милуванської ЗОШ І-ІІ ступенів Ігор Мельничук – «Спортсмен року» та учениця Чорнолізької ЗОШ І-ІІІ ступенів Марія Гундяк – «Творча особистість року».
 
 Дипломи «Лауреата премії Тисменицької районної ради «Обдаровані діти Тисмениччини» та грошові винагороди в сумі 5000 гривень кожному переможцям вручив голова районної ради Володимир Семенів.
 
 Під гучні оплески вони виходили на сцену Народного дому м. Тисмениця за заслуженими відзнаками. І якщо Олег Дуридівка та Марія Гундяк самі отримували нагороди, по відзнаку Ігоря Мельничука вийшла його мама. Сам переможець у складі збірної області захищає честь району на чемпіонаті України із боротьби самбо у Феодосії. Як підкреслив голова районної ради, один з ініціаторів запровадження цієї премії Володимир Семенів: «Це ще раз доводить, що перемога – заслужена». Не приховували своєї радості і гордості за дітей і батьки, яких також було запрошено на сцену.
 
 
 
 А далі, як у престижних церемоніях, подячна промова. Олег Дуридівка та Марія Гундяк висловлювали подяки голові районної ради Володимиру Семеніву, голові райдержадміністрації Ігорю Овчару, керівникам профільних відділів: начальнику відділу освіти Світлані Шарабуряк, начальнику відділу культури та туризму Олександрі Стефінко райдержадміністрації, своїм учителям та наставникам за віру в них, знання та підтримку.
 
 
 
 На завершення церемонії Володимир Семенів висловив побажання, щоб наступного року кількість учасників конкурсу збільшилася. Адже стати переможцем найвищої в районі відзнаки для підтримки обдарованих дітей – це не тільки престижно. Молода людина, крім того, отримує ще й суттєвий матеріальний стимул – 5 тисяч гривень, які можна використати на здобуття вищої освіти та розвиток таланту.
 
Довідково:
 
 Відповідно до рішення Тисменицької районної ради від 23 грудня 2011 року «Про премію Тисменицької районної ради «Обдаровані діти Тисмениччини» з 01 березня по 30 квітня 2012 року вперше було оголошено конкурсний відбір кандидатів на присудження премії Тисменицької районної ради «Обдаровані діти Тисмениччини». Ця премія є найвищою в районі відзнакою для підтримки обдарованих дітей, які проживають та навчаються на території Тисменицького району. Премія присуджується дітям, особливі досягнення яких сприяють розвитку суспільно-культурного життя Тисменицького району та утвердженню його авторитету в області та державі.
 
 
Джерело: сайт Тисменицької РДА
Фото: Тарас Дутка
та Наталія Палагіцька
 
Переглядів: 1060 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024