Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Листопад » 8 » Працівники соціальної сфери району відзначили своє професійне свято
14:10
Працівники соціальної сфери району відзначили своє професійне свято

Вони причетні до надзвичайно важливої і відповідальної справи – захисту соціальних прав кожної людини і відзначають своє професійне свято у першу неділю листопада. Мова йде про працівників соціальної сфери, які саме з цією метою зібралися 04 листопада у Народному домі м. Тисмениця.

Привітати провідників соціальної політики держави у районі зі святом прийшли заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дутчак та заступник голови районної ради Руслан Фармус. «Відзначення вашого свята – справедлива шана за щоденну, не завжди помітну, але вкрай потрібну справу. Ваші професіоналізм, доброта і щедрість душі зігрівають людей похилого віку, інвалідів, дітей-сиріт, безробітних, знедолених у старості й хворобі, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї», - йшлося у виступах посадовців.

Урочиста частина продовжилася нагородженням кращих працівників цієї сфери грамотами голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради, почесною грамотою голови обласної державної адміністрації, спільними грамотами голів районної державної адміністрації, районної ради і грошовими преміями.

Святкування продовжилося виступами творчих колективів – народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Два кольори» (керівник Тамара Березіцька, акомпаніатор Іван Дутка) та оркестру народної музики Олега Камінського.


Джерело:
сайт Тисменицької райдержадміністрації


Переглядів: 722 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024