Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Квітень » 12 » Презентація книги народного депутата України, кандидата історичних наук Олександра Сича
04:39
Презентація книги народного депутата України, кандидата історичних наук Олександра Сича

  11 квітня 2013 року у Народному домі м.Тисмениця відбулася презентація книги народного депутата України, кандидата історичних наук Олександра Сича «Український націоналізм: традиція і модерн».
  У заході взяли участь голова районної ради Володимир Семенів, заступник районної ради Руслан Фармус, заступник керівника виконавчого апарату районної ради Михайло Королик, депутат обласної ради Василь Попович, депутати районної ради, представники громадськості міста та району.

  «Український націоналізм: традиція і модерн» – це збірка статей, доповідей, лекцій, рецензій та інтерв'ю, які опублікував автор упродовж останніх десяти років. Вона дає відповідь на те, що таке український націоналізм в історичній тяглості сьогодні та яким може бути в перспективі. Книга присвячена 120-річчю від дня народження засновника і першого Провідника Організації Українських Націоналістів полковника Євгена Коновальця.
  Наприкінці заходу Олександр Сич відповів на питання присутніх та подарував підбірку історичної літератури для Тисменицької районної бібліотеки.








відеосюжет - сайт ТРО "Тисмениця"

Переглядів: 1051 | Додав: kultura | Теги: кандидата історичних наук Олександр, презентація книги народного депутат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024