Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Травень » 16 » Святкування Дня матері в Липівці
13:36
Святкування Дня матері в Липівці

Весна – особлива пора. Це час, коли природа прокидається від сну, пробуджуються всі життєві сили, воскресає Христос, а кожен промінь сонця, чи подих вітру, надихає на творчість. Не дивно, що саме на цю пору року припадає чимало святкувань. Є у переліку весняних свят одне особливе, яке щорічно відзначається у другу неділю травня. Це – День матері. Мама займає у житті кожної людини особливе місце, оскільки дарує їй життя, тепло і любов. Саме тому і дорослі, і малі жителі села Липівка з нетерпінням чекають цього дня, а також пов’язаних із ним культурно-мистецьких подій.

Цьогоріч 12 травня, в рамках святкування Дня матері, директором Будинку культури Давибідою Л.І., завідувачем бібліотеки-філіалу с. Липівка Буником О.М. і педагогічним колективом молодших класів Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано та проведено вікторину «Що ми знаємо про Маму». Під керівництвом кмітливих ведучих Валентина Осташа та Володимири Олексин діти у веселій ігровій формі розповіли про те, ким для них є мама, збагатили свій компліментарний словниковий запас, навчилися допомагати батькам по господарству, а також подарували своїм матерям вірші й пісні у власному виконанні. І хоча вікторина проходила у формі своєрідних змагань, в яких брали участь команди «Дзвіночок» та «Сонечко», перемогла дружба та любов до матері.

А вже 14 травня у храмі Св. Йосафата члени місцевого осередку «Українська молодь – Христові» провели невеличкий культурний захід на пошану Божої Матері та всіх українських матерів, закликавши вірних не забувати про своїх батьків і цінувати їхню турботу й опіку. Виконання «Пісні про матір» Бориса Олійника до сліз зворушило присутніх і нагадало, що не потрібно чекати якогось конкретного дня, щоб вшанувати маму і подякувати їй, – це потрібно робити повсякчасно.

Інформацію підготовив директор будинку культкри с. Липівка Лев Давибіда.

Переглядів: 707 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024