Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2018 » Серпень » 26 » ТИСМЕНИЧЧИНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ
08:05
ТИСМЕНИЧЧИНА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

24 серпня Тисмениччина урочисто відзначає 27-у річницю Незалежності України.

Святкові заходи традиційно розпочалось Богослужіннями в церквах району.

За мир, єдність і злагоду в Україні молилися в усіх храмах Тисмениці. Участь у літургії взяли очільники району – голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк, голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, заступники керівництва районної влади, представники офіційних делегацій зі Стшелець Опольських (Польща) та міста Зост (Німеччина), мешканці та гості району.

Опісля святошна громада вирушила на центральну площу міста, де продовжилися урочистості.

Кошики із квітами в кольорах національного стягу та прапорів Польщі і Німеччини поклали до пам’ятника Борцям за волю України та арки Героям Небесної Сотні очільники районної, міської влади, гості із міста-партнера Стшельце Опольське (Польща), Зост (Німеччина).

Священики відслужили короткий молебень. Усі присутні помолилися за душі героїв України, які в різні часи загинули, за волю, незалежність, за мир та територіальну цілісність нашої країни.

Опісля у Народному домі м. Тисмениця відбулися урочистості та святковий концерт. Участь у заході взяли керівництво районної та міської влади, представники іноземних делегацій з Польщі та Німеччини, громадськість міста та району.

У своїй вітальній промові Іван Семанюк зазначив: «Це свято окроплене кров’ю і звеличене звитягою героїв різних часів, мрією поколінь, волею і працею мільйонів, хто гордо і щиро називає себе українцем, хто любить свою землю і щоденною діяльністю, вірою і молитвою, захистом кордонів і активною громадянською позицією робить внесок у велику скарбницю незалежної, міцної, духовної України»

Пам’ять усіх Героїв, хто в різні часи віддав життя за Україну, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Привітала із великим днем для українського народу усіх присутніх голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, побажала Божого благословення, віри у свою державу, світлого майбутнього та наполегливості у розбудові України.

Вітання з нагоди Дня Незалежності України для жителів Тисмениччини адресували й представники іноземних делегацій: заступник міського голови Стшелець Опольських Юзеф Кампа та представник міської ради м. Зост щодо реалізації проектів міст-партнерів Стшельце Опольське та м. Тисмениця Вольфгант Елерс.

Яскраве мистецьке дійство продовжило святкову програму. Учасники аматорського мистецтва Тисмениччини – солісти, вокальні ансамблі, хорові, танцювальні та інструментальні колективи, ведучі заходу – подарували усім присутнім незабутні години, проведені в приємній, радісній атмосфері.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 567 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024