Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Листопад » 22 » У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ
12:47
У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

21 листопада у м. Тисмениця відбулися районні урочисті заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи. Свято встановлено відповідно до однойменного Указу Президента № 872 від 13 листопада 2014 року.

Вшанувати учасників двох революцій, що відбулися за час незалежності України, – Помаранчевої революції 2004-го та Революції гідності 2014 року на центральній площі міста зібралися голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк, голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, посадові особи виконавчої і представницької гілок влади району, міста, духовенство, працівники закладів освіти, культури, медицини, установ, громадських організацій, громадськість, молодь.

До пам’ятника Борцям за волю України та арки Героям Небесної Сотні очільники району, міста Тисмениця та молодь поклали кошик із квітами і запалені лампадки. Учасники заходу виконали Державний Гімн України.

Священики церков м. Тисмениця – Святого Миколая, Святого Архистратига Михаїла отці Руслан Андрусяк та Ігор Пилипчук відслужили короткий молебень.

Хвилиною мовчання присутні вшанували Героїв Небесної Сотні, тих, хто загинув у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави у російсько-українській війні.

Віче продовжилося виступом голови Тисменицької районної ради Тетяни Градюк та мистецькими номерами на патріотичну тематику.

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 612 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024