Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Серпень » 31 » Урочисті збори та святковий концерт з нагоди 26-ї річниця незалежності України.
08:21
Урочисті збори та святковий концерт з нагоди 26-ї річниця незалежності України.

Під час урочистих зборів, приурочених Дню незалежності України, голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк та голова Тисменицької районної ради Роман Крутий вручили почесні відзнаки. Офіційна частина та концерт відбулися 23 серпня у народному домі м. Тисмениця.

З вітальними промовами виступили голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк та голова Тисменицької районної ради Роман Крутий, заступник бургомістра Стшелєц Опольскіх Юзеф Кампа, голова міської ради Стшелєц Опольскіх Ґабріеля Пужік.

«Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай це величне свято вселяє гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні», - підкреслив Іван Семанюк.

Хвилиною мовчання вшанували учасники заходу пам’ять загиблих борців за волю України, героїв Небесної Сотні та бійців антитерористичної операції на Сході України.

Святкове дійство продовжила концертна програма «Люблю тебе всім серцем, Україно» за участі учасників аматорського мистецтва Тисмениччини. Кращі колективи та виконавці району своїми музичними, пісенними, танцювальними, фольклорними номерами додали гарного настрою усім присутнім та створили атмосферу затишку, гармонії і добра.

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації.

Фото: Іван Постоловський.

Переглядів: 550 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024