Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Липень » 21 » Відзначення 20-ї річниці Незалежності України в Тисменицькому районі
12:08
Відзначення 20-ї річниці Незалежності України в Тисменицькому районі

Урочисті заходи, спортивні змагання, концерти, конкурси, привітання, феєрверк. Усе це – пункти запланованої програма святкування 20-ї річниці Незалежності України у районі. Про неї мовилося 19 липня 2011 року на засіданні оргкомітету з питань відзначення ювілейної дати Незалежності держави, яке провели голови районної державної адміністрації та районної ради Ігор Овчар і Володимир Семенів.

Засіданню передували дві робочі наради, де обговорено підготовку основних заходів святкування, організаційні моменти програми, визначено відповідальних виконавців. Ці напрацювання озвучив заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дутчак.

Передбачається, що святкування розпочнеться фіналом Кубка району з футболу, що відбудеться у Тисмениці на стадіоні «Хутровик» у неділю 21 серпня. У День Державного Прапора України, 23 серпня, заплановано о 09.00 годині церемонію підняття державного символу. Цього ж дня о 15.00 відбудеться концертна програма у Народному домі м. Тисмениця. Вона, за словами начальника відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олександри Стефінко, включатиме три блоки: патріотичний, фольклорний та народно-естрадний і триватиме близько двох годин.

Безпосередньо День Незалежності, 24 серпня, має розпочатися із молитви. О 09.00 у церквах міста відбудуться богослужіння. Продовжить святкові заходи урочиста хода по вулиці Галицька у супроводі оркестру духової музики відділу культури та туризму РДА. Керівники району, основних підприємств, установ, організацій покладатимуть квіти до пам’ятників. А далі буде урочисте віче на площі біля пам’ятника Борцям за волю України. З 15.00 до 18.00 заплановані молодіжні заходи на центральній площі міста. Свято продовжиться концертною програмою на стадіоні «Хутровик» о 18.00 годині. Для жителів міста та району співатимуть творчі колективи та виконавці Тисмениччини, а також знані естрадні співаки Прикарпаття та заслужений журналіст України і улюбленець тисменичан Богдан Кучер. Свято завершиться розкішним феєрверком.


Джерело: текст - www.tsm.if.gov.ua
відео - www.tt.if.ua


Переглядів: 1024 | Додав: kultura | Теги: Відзначення 20-ї річниці Незалежнос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024