Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Грудень » 8 » Відзначення Дня місцевого самоврядування
21:56
Відзначення Дня місцевого самоврядування

07 грудня у Народному домі м. Тисмениця організовано урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, що відбулися за участю районної влади, депутатів та працівників апарату районної ради, представників сільських рад та ветеранів органів місцевого самоврядування.


Зі святом народовладдя привітав присутніх у залі голова районної ради Володимир Семенів. Він з приємністю відзначив, що Тисменицький район став лідером серед переможців двох конкурсів проектів та програм органів місцевого самоврядування, проведених на виконання рішення Івано-Франківської обласної ради «Про Програму розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2011-2015 роки» від 04.01.2011 р. № 40-2/2011. Серед них – Єзупіль (2 проекти), Старі Кривотули, Рошнів, Милування, Клубівці, Черніїв, Ганнусівка, Старий Лисець. Крім того, депутат районної ради, головний лікар Єзупільської міської лікарні Михайло Запухляк та сільський голова Чукалівки Ігор Гаврилів цього року отримали відзнаку обласної державної адміністрації та обласної ради – медаль «За заслуги перед Прикарпаттям». Цінним подарунком від Верховної Ради України нагороджено секретаря Ямницької сільської ради Оксану Вишневецьку, яка працює вже одинадцяте скликання на цій посаді. До речі, його буде вручено на найближчій сесії районної ради.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Іван Росіцький передав вітання з нагоди свята від голови районної державної адміністрації Ігоря Овчара, у своєму виступі торкнувся співпраці районної ради та виконавчої влади у районі, побажав місцевим обранцям міцного здоров’я, сил, натхнення у праці для покращення життя краян.

В урочистій обстановці за багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність, вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток району та з нагоди професійного свята керівники вручили почесні грамоти голів районної державної адміністрації, районної ради та грошові премії. Приємним для усіх, хто піднімався на сцену за нагородою, були коментарі Володимира Семеніва, за що саме вони нагороджені цією відзнакою. Так, направду активно і результативно працюють на благо громади сільський голова Старого Лисця Анатолій Лущак (село у районі є одним із кращих, а сам голова неодноразово нагороджений різного роду відзнаками), Довгого Роман Червак (нещодавно урочисто відкрито після капітального ремонту клуб), с. Вільшаниця Михайло Рапій (ремонт дороги місцевого значення), Нових Кривотул Михайло Мантуляк (перекриття покрівлі школи у Терновиці), Чернієва Микола Федоришин (початок будівництва дитячого садка та ремонт доріг місцевого значення). Оплесками зустріли присутні вихід на сцену сільського голови Клубівців (1998-2006 рр.) Василя Квасніцького, який доклав значних зусиль для побудови у селі газопроводу та сільського голову села Підлужжя (1994-2006 рр.) Дмитра Яковина.

Серед нагороджених – секретарі Клузівської та Рибненської сільських рад Марія Гречаник та Віра Качкан, депутати районної ради Любомир Довган, Володимир Дутчак, Василь Іваночко, Василь Крук, Марія Угрин, Михайло Юркевич.

Колег привітали зі святом й селищний голова Єзуполя Ганна Кушнір та міський голова Тисмениці Богдан Дарчин.

По завершенні офіційної частини для присутніх учасники аматорського мистецтва Тисмениччини дарували пісенні та музичні вітання.


Джерело: сайт Тисменицької РДА
Фото Івана Постоловського


Переглядів: 1234 | Додав: kultura | Теги: Відзначення Дня місцевого самовряду | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024