Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2012 » Травень » 18 » З нагоди професійного свята працівники культури отримали заслужені нагороди
20:45
З нагоди професійного свята працівники культури отримали заслужені нагороди

 Вони творять із буднів свято, дарують атмосферу радості та затишку, поповнюють скарбницю народної творчості, долучають до світу духовності, таланту та краси. Мова йде про працівників закладів культури, майстрів народного мистецтва, які у третю неділю травня відзначають своє професійне свято.


 З цієї нагоди 18 травня 2012 року у залі районного будинку культури зібралися працівники закладів культури району, щоб обговорити стан справ у цій сфері, почути привітання та отримати заслужені нагороди.



 Вітальні слова адресували присутнім голова районної державної адміністрації Ігор Овчар, заступник голови районної ради Руслан Фармус, начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Олександра Стефінко.
 

 Найвищої оцінки, на думку керівництва району, заслуговує творчий звіт аматорських колективів Тисмениччини «Квітни талантами, краю мій рідний!», що відбувся у Старому Лисці 29 квітня цього року. Крім того, посадовці подякували за непросту щоденну працю, ентузіазм та невичерпну любов до справи, якою ці люди займаються за покликанням. А також вручили найбільш активним представникам галузі спільні грамоти голів районної державної адміністрації, районної ради, відділу культури та туризму райдержадміністрації та грошові премії.

 Свято на цьому не завершилося. Чудовим подарунком працівникам культури району стане екскурсійна поїздка, що запланована на наступний тиждень.

 Довідково:
 У районі функціонують 107 закладів культури. Із них: 46 – клубних установ, 49 – бібліотек, 5 – початкових мистецьких навчальних закладів, 2 – центри культури та дозвілля, 1 – музей історії м. Тисмениці ім. Степана Гаврилюка, 4 – громадських музеї. Загалом, у цій сфері працюють понад 300 осіб.


Джерело: сайт Тисменицької РДА
Фото Наталії Палагіцької


Переглядів: 914 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024