Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Листопад » 29 » «Життя в горах: Україна – Сполучені Штати Америки»
16:35
«Життя в горах: Україна – Сполучені Штати Америки»
фото Тараса Дутки


 Івано-Франківський краєзнавчий музей запрошує відвідати міжнародну фотовиставку «Життя в горах: Україна – Сполучені Штати Америки». Метою виставки є ознайомлення та порівняння життя людей в Українських Карпатах та Американських Аппалачах.

 Українські Карпати та Американські Аппалачі – дуже подібні гірські системи. Починаючи з 2006 року вчені Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника і декількох університетів США спільно вивчають цю схожість. На даний час в Івано-Франківську перебуває Крістофер Міллер – професор з штату Кентуккі (США), науковець програми ім. Фулбрайта, який вивчає дану проблематику.

 Для більш широкого поширення інформації створено ініціативну групу до складу якої увійшли професор К.Міллер, члени Національної спілки фотохудожників України в Івано-Франківській області та представники мультимедіа студії PhotoEdo, які разом працюють над створенням порівняльної фотовиставки Карпатського регіону і Американської гірської системи Аппалачів. На фотовиставці будуть представлені роботи американського фотографа О’Нейла Арнольда з штату Кентуккі, фотографії членів Національної спілки фотохудожників України в Івано-Франківській області  Юрія Бакая, Тараса Дутки, Мирослава Кушніренка, а також авторів PhotoEdo.

 Проведення фотовиставки в Івано-Франківську є першим кроком в рамках даного проекту. Після її завершення аналогічні фотовиставки будуть проведені в декількох штатах США і ймовірно, в інших областях України.


Відкриття виставки відбудеться

1 грудня 2011 р. о 16.00 год.

в Івано-Франківському краєзнавчому музеї

(вул. Галицька, 4а).

Виставка триватиме з 1 по 22 грудня.

Вхід вільний.



Переглядів: 874 | Додав: kultura | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024