Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2018 » Січень » 15 » ДІТЕЙ З ХЕРСОНЩИНИ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ ПРИВІТАВ ГОЛОВА ТИСМЕНИЦЬКОЇ РДА ІВАН СЕМАНЮК
14:07
ДІТЕЙ З ХЕРСОНЩИНИ З РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ ПРИВІТАВ ГОЛОВА ТИСМЕНИЦЬКОЇ РДА ІВАН СЕМАНЮК

12 січня голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Семанюк, голова Тисменицької районної ради Тетяна Градюк, заступник голови РДА Степан Мандибур зустрілися із дітьми та їх керівниками з Херсонщини, що приїхали на Прикарпаття в рамках програми благодійної акції «Різдво в Карпатах».

Іван Семанюк та Тетяна Градюк привітали гостей зі Різдвяними святами, висловили сподівання, що ця поїздка дала можливість їм дізнатися більше про Різдвяні звичаї на Прикарпатті, ознайомитися із нашим краєм, його красою, визначними місцями та традиціями, побажали яскравих емоцій від перебування на Тисмениччині та щасливого повернення додому. Херсонцям керівники району вручили солодкі подарунки та випуск газети «Вперед» з інформацією про їх перебування на Прикарпатті.

Гості з Херсонщини дякували очільникам району, липівським родинам, що їх прийняли, та працівникам, які супроводжували делегацію в часі її перебування, за теплий прийом, щирість та гостинність.

За ці кілька днів на Прикарпатті херсонці багато дізналися про традиції і звичаї як регіону загалом, так і Тисмениччини зокрема, багато побачили, почули і навчилися. Пам’ятними були екскурсії у Музей писанкового розпису (м. Коломия), у туристично-мистецький комплекс «Маєток Святого Миколая» (с. Пістинь Косівського району). З захопленням пригадували чарівні карпатські краєвиди та поїздку до найвідоміших курортно-рекреаційних місць Прикарпаття – м. Яремче та найбільший і найвідоміший гірськолижний курорт України – «Буковель». Незабутні враження залишили Різдвяні свята – Свята вечеря, богослужіння у храмах, колядки, атмосфера миру і затишку, яку відчули у липівських родинах, де проживали за цей час.

Після зустрічі із керівниками Тисмениччини гості з Херсонської землі відвідали сольний концерт талановитої молодої співачки, відомої далеко за межами Прикарпаття, лауреата всеукраїнських і міжнародних фестивалів, володарки премії «Обдаровані діти Тисмениччини» у номінації «Творча особистість року» у 2015 році, уродженки с. Побережжя Тисменицького району Роксолани Калин «Роксолана з колядою». Цього дня виконавиця, яка вже понад п’ять років успішно працює на великій сцені, подарувала яскраве мистецьке дійство, наповнене знаними колядками в сучасному аранжуванні, різдвяними та естрадними піснями. Гостями програми стали юні виконавці та колектив-переможець музичної програми на телеканалі «UΛ:Перший» «Фольк musik» «Дністровські зорі» із с. Побережжя.

Джерело: сайт Тисменицької районної державної адміністрації.

Фото: Тарас Дутка.

Переглядів: 539 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024