Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2011 » Листопад » 14 » Концерт оркестру народної музики під керуванням Олега Камінського
14:27
Концерт оркестру народної музики під керуванням Олега Камінського


О, скільки в мені музики бува
Веселої, печальної, важкої,
Вона біжить, біжить в мені рікою
Та музика, мелодія жива…

 Такими словами 13 листопада в приміщенні Центрального  Народного дому  м.Івано-Франківська  розпочався святковий концерт  оркестру народної музики під керуванням Олега Камінського, відділу культури та туризму Тисменицької РДА.
 Оригінальний звуковий колорит,неповторні тембри національних інструментів  роблять оркестр унікальним. Яскрава самобутність, своєрідність виконавського стилю, основаного на традиціях народного музикування, забезпечили колективу гідний успіх і визнання.
 Глядачі бурхливими оплесками зустрічали учасників оркестру, а солісти Світлана Бойко,

Михайло Дзеба

та Дмитро Постоловський

зачарували глядачів виконанням пісень як відомих так і старовинних, які уже не виконуються. Також зі сльозами на очах глядачі слухали вірші у виконанні ведучої Людмили Федик.

 З великим ентузіазмом і любов'ю оркестр популяризує народну пісню. В репертуарі колективу  близько 30 різножанрових творів, а саме: українські народні пісні, обрядові, жартівливі, стрілецькі, колискові, твори української класики і багато з них в аранжуванні  керівника Олега Камінського. Учасники концерту старались донести до глядачів українську музику, пісню,  - живий скарб нашого народу, що йде від серця і до серця , чарує душу, дарує всім радість і натхнення.
 Глядачі  полинули в світ спокою і зачарованості, душевного трепету і блаженства живої музики. Слухаючи  , кожен із них відчув величезну силу, адже кожна мелодія, створена людиною, зігріта душею і оспівана, озвучена серцем. Оркестр показав високий музичний і художній рівень виконавши яскраві, ефектні, зіграні динамічно твори, нікого не залишили байдужим. А знавці музичного мистецтва одностайно відзначили віртуозність музикантів, чистоту інтонації й гарний ансамбль.         
 «Всі твори прозвучали на високому професійному рівні»- зазначила головний спеціаліст управління культури обласної державної адміністрації п. Мирослава Цюцьмаць.

 Також привітали оркестр та їх керівника заступник начальника обласного управління культури п.Василь Тимків, заступник  голови Тисменицької РДА п. Володимир Дутчак  та начальник відділу культури та туризму п. Олександра  Стефінко

 Найкращою нагородою для колективу були бурхливі оплески вдячних глядачів. Тож хочеться побажати їм міцного здоров'я, наснаги, творчих успіхів, та плідної праці на ниві української культури.

                                    Автор: Людмила Федик - методист
 відділу культури та туризму
Фото: Іван Постоловський



Переглядів: 1207 | Додав: kultura | Теги: оркестр народної музики Олега Камін | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024