Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2016 » Грудень » 26 » Презентація книги Оксани Пронюк
15:24
Презентація книги Оксани Пронюк

14 грудня у народному домі м. Тисмениця відбулася презентація книги Оксани Пронюк «Немає віку у любові»

Він приїхав до свого отчого дому.  Він приїхав…Через довгі й пекучі роки привіз запізніле «прости» тій, котру любив і зненавидів. Мозаїка доль чотирьох поколінь однієї родини переплелася в повісті Оксани Пронюк «Немає віку у любові».

Творчими зусиллями працівників Тисменицької РБ змонтовано відеоролик, яким і розпочалася зустріч з поетесою та яким бібліотекарі хотіли нагадати як розпочалося  знайомство і дружба з талановитою краянкою Оксаною Пронюк.

Народження книги  –  це свято, а якщо свято – то це присутність запрошених гостей. А гостей у п. Оксани – переповнений зал, серед них:

Начальник відділу культури Тисменицької РДА п. Олександра Стефінко;

Бібліотекарі району на чолі з директором Тисменицької ЦБС п. Іриною Мельник;

Краєзнавець, поет, письменник Й.Д. Карпів;

Вчитель української мови п. Марія Бойко, котра першою привила п. Оксані любов до слова;

Рідні брати Володимир та Богдан, сестра Людмила;

Колеги по літературній творчості:

Ігор Лазоришин, літературний критик;

Поетеса, письменниця – Адель Станіславська;

Оксана Циганюк – головний редактор книги;

Представники відділу освіти Тисменицької РДА;

Районне телебачення «Тисмениця»;

Районна газета «Вперед».

Всі ці люди з великим задоволенням і трепетом душі вітали п. Оксану з презентацією книги. Кожен з виступаючих ніс у своєму серці велику повагу до цієї жінки, адже вона справжня знахідка, справжній скарб для села Клубівці і для нашого району.

Клубівчани прийшли до п. Оксани  не тільки з добрими теплими словами поваги і вдячності але привезли з собою пісню, якою хотіли привітати і здивувати авторку, адже деякі з них були на її слова.

Пісенні вітання народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Два кольори» НД м. Тисмениця, керівник Тамара Березіцька, Діани Шатарської, тріо у складі: Романа Середюка, Христини Негели, Руслана Борушка тільки ефектно підсилили інсценізовані твори за повістю Оксани Пронюк «Немає віку у любові».

Великою несподіванкою для Оксани Пронюк стала інсценізація оповідань із презентованої книги, яку майстерно виконали аматори драматургії: Світлана Слупська, Марія Пронюк, Оксана Овчарчин, Роман Шкрумида, Олег Палагіцький.

Кожен хто прочитав цю книгу співставляв якісь епізоди зі свого життя і порівнював з оповіданнями цієї повісті. Ведуча заходу Любов Глодов»юк у своєму зверненні до п. Оксани наголосила на тому, що особисто  впізнала одну людину, про яку вона написала та  запросила на сцену Миколу Старчука  в особі вдячного героя цього оповідання. Він щиро дякував  за книгу і увагу до танцювального мистецтва, подарувавши авторці чудовий букет троянд і дуже ліричний танець від учасників студії Стар Денс Мар»яна Лобура і Марії Татарин.

Після усіх привітань  наступила кульмінація заходу, адже слово мала  автор презентованої книги «Немає віку у любові» п. Оксана Пронюк, яка зі сльозами на очах,  великим трепетом душі розповідала як творила цю нелегку повість та щиро дякувала усім, хто підтримує, цінує її талант і  творчість

А ведуча від імені усіх шанувальників, усіх глядачів щиро дякувала  п. Оксані за подаровані книги для бібліотек, запевняючи, що вони стовідсотково знайдуть свого читача, дякувала за те, що вона у нас така є талановита, щира, мудра, виважена і така доступна для спілкування.

Інформація використана з сайту Тисменицької ЦБС

Фото - Іван Постоловський

 

 

Переглядів: 786 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024