Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2017 » Травень » 19 » Свято матері в Лисці
14:06
Свято матері в Лисці

«Якщо говорити між нами,
То все починається з мами.
»

Саме такими словами розпочався святковий концерт з нагоди Дня Матері у Лисецькому будинку культури, який відбувся 14.05.2017р.

 

Так сталося, що в усьому світі день матері святкували і святкують у травні. Мабуть тому, що саме у травні заявляється так багато різних квітів. Наймолодші учасники гуртків теж привітали своїх матусь букетом квітів… Та не простим! Вони самі були квітами, які розказували вірші, співали та, навіть, танцювали.

 

Також майстерним виконанням музичних творів потішили присутніх у залі учні дитячої музичної школи.

 

Доторкнулися до глибин душі пісні у виконанні місцевих «зірочок», колискові, а особливо «Пісня про матір» (сл.Б.Олійник, муз.І.Поклад), яку виконував квартет вокалістів акапельно.

Учасники гуртка образотворчого мистецтва створили виставку малюнків “Моя мама!», а працівники бібліотеки організували тематичну виставку літератури.

 

Концерт поєднав у собі різні настрої, які переплітались у ньому від початку і до самого кінця. Веселі сценки, художнє читання віршів, різнохарактерні пісні, гуморески, танці, інструментальні твори, ласкавий вітерець наших сердець, нашої любові не змогли залишити байдужим нікого з присутніх у залі.

Переглядів: 647 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024