Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2013 » Лютий » 10 » ТИСМЕНИЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА БІБЛІОТЕКА СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ ПРОГРАМИ «БІБЛІОМІСТ»
13:56
ТИСМЕНИЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА БІБЛІОТЕКА СТАЛА ПЕРЕМОЖЦЕМ ПРОГРАМИ «БІБЛІОМІСТ»


 Програма «Бібліоміст» визначила групу українських публічних бібліотек, що пройшли відкритий конкурсний відбір і стали переможцями основного раунду конкурсу з організації нових бібліотечних послуг із використанням вільного доступу до інтернету.

 Серед переможців – Тисменицька центральна районна бібліотека, районна бібліотека для дітей, бібліотеки-філіали сіл Ямниця, Лисець та Липівка, які отримають комп’ютерне обладнання до кінця 2013 року в кількості 15 комп’ютерів та 4 периферійних обладнання (принтер, сканер, маршрутизатор).
Фахівці бібліотек, які долучаться до програми, пройдуть навчання у галузі новітніх технологій та бібліотечних інновацій у Регіональному тренінговому центрі, що діє на базі обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. Франка.
 На сьогодні програма «Бібліоміст» повністю виконала зобов’язання з надання міжнародної технічної допомоги Україні за кошти Фундації Білла та Мелінди Гейтс, обладнавши комп’ютерною технікою 1578 бібліотек у всіх регіонах України, включно з найвіддаленішими сільськими місцевостями.


Джерело: сай Тисменицької РДА tsm.if.gov.ua
Фото з сайту "Бібліоміст"  bibliomist.org


Переглядів: 927 | Додав: kultura | Теги: ТИСМЕНИЦЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА БІБЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024