Меню сайту
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
Головна » 2016 » Листопад » 2 » У ТИСМЕНИЦІ ВІДБУВСЯ ВЕЧІР ПІСЕННОЇ ПОЕЗІЇ ІВАНА ФРАНКА
10:35
У ТИСМЕНИЦІ ВІДБУВСЯ ВЕЧІР ПІСЕННОЇ ПОЕЗІЇ ІВАНА ФРАНКА

«Тричі мені являлася любов». Саме під такою назвою в Народному домі м.Тисмениця відбувся вечір пісенної поезії Івана Франка, присвячений 160 річниці від дня народження поета.

І хоч в пролозі концерту прозвучала його "Не пора, не пора..." та уривок з поеми "Мойсей", народний аматорський колектив "Перлина" відкрив Івана Франка не як відомого революціонера, демократа, борця за справедливість для простого люду, а просто як людину з своїми внутрішніми переживаннями, як до глибини душі закоханого молодого поета...

Через поезію Франкового "Зів'ялого листя" та ліричну пісню на його тексти колектив намагався створити в залі атмосферу душевної доброти і невимушеності, а ще залучив усіх присутніх до індивідуальних спогадів про безтурботне дитинство та найкращі миті кохання.

Залучивши до концерту талановиту творчу молодь, вечір видався напрочуд теплий, родинний, а всі виступи оцінювалися "Браво!"

Під  кінець заходу прозвучала всім відома "Час рікою пливе...", яку підхопив увесь зал, а "Молитва" за мріяне Франком щасливе майбутнє України завершила прекрасне свято поезії і пісні.

Інформація використана з сайту Тисменицької райдержадміністрації.

Фото - Іван Постоловський.

Переглядів: 586 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
УВАГА!!!!
УВАГА !!! САІТ БІЛШЕ НЕ ВИКОРИСТОВУЄТСЯ І БУДЕ ВИДАЛЕНИЙ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ
 
 
By Dmytro Postolovskyy © 2024